Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kesinlikle katiliyorum sana fakat sanirim tum yaziyi okumamissin neyse.. Bende pihtilasma sorunu yok bebekte kromozom bozuklugu tesbitiyle sonlandirma yasadim buna ragmen drlar coraspin ve clexane igne kullanmami oneriyor ve bu cok sacma. Ama ben her ihtimale karsi coraspini kullanicam sadece tedirginim. Vaktin olursa tum yazilari okumani tavsiye ederim zira dediklerinde iki link icinde yeraliyor

Canım sen haklısın, kromozom anomalisi varsa hakikaten sana verilmesi fuzuli olmuş. Corasprini kullan bence ama iğneler gerek yoksa kullanma...tekrar bakayım tatlım yazıya, ben önceden okumuştum bu yazıyı ama birkez daha okuyacağım.

Napalim hersey bebeklerimiz icin :) insallah sag salim atlatiriz bu donemleri de ani olarak kalir bu gunlerimiz :)

ANNE ADAY LİSTEMİZ

hicbirseymi Hamile
mutsuzperi Hamile
P pudink Hamile
quazza Hamile

L lalsu01 Hamile

@menes093
B bambay
melita09
Drottine Bat 31 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 bat 3 Eylul
prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
H Hayal Peri Bat 5 Eylül
Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
@ERKAN MELTEM Bat 23 Eylul
Veson Bat 23 Eylul
ada_aras Bat 29 Eylul

İnsallah haftaya guzel bir baslangic yapariz guzel aday anneler hepimiz icin en hayirlisi olsun :)

bende bugün arkadaşımın gazına geldim gidip kan tahlili yaptırdım ama aldım ağzımın payını 0.100 ü görünce çok canım sıkıldı yaa bu ayda yok

bende bugün arkadaşımın gazına geldim gidip kan tahlili yaptırdım ama aldım ağzımın payını 0.100 ü görünce çok canım sıkıldı yaa bu ayda yok

üzüldüm canım ama olsun demekki hayırlısı değilmiş. Moral bozmadan diğer aya umutlarımızı erteliyoruz... Zaten hayırlı zamanda diye dua etmiyor muyuz demekki bu ay hayırlı değilmiş...

canım maalesef yaşadığımız şehirde kimsemiz yok eşim polis doğu şehirlerinden birindeyiz aklım hem onda hem evde yalnız kalmak artık daha da zor oldu

Allah yardımcınız olsun canım iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…