Kesinlikle katiliyorum sana fakat sanirim tum yaziyi okumamissin neyse.. Bende pihtilasma sorunu yok bebekte kromozom bozuklugu tesbitiyle sonlandirma yasadim buna ragmen drlar coraspin ve clexane igne kullanmami oneriyor ve bu cok sacma. Ama ben her ihtimale karsi coraspini kullanicam sadece tedirginim. Vaktin olursa tum yazilari okumani tavsiye ederim zira dediklerinde iki link icinde yeraliyorTatlım önemli değil, ben bu adama çok katılmıyorum. Açıkçası aksine kalp ameliyatı olmuş yada beyin kanaması geçirmiş kişilere ömür boyu bebe asprini verirler. Ozaman onların hiç almaması gerekir, bazı yeniliklere açık olmak gerekir. Yoksa bilim ilerlemez...bunu söyleyen hep eski dr lar, genç dr lar araştırıp öğreniyorlar herşeyi genellikle...çoğu hamilelikte heparin iğnesinede karşı ( kan sulandırıcı iğneler)... Tesadüf müdür ki, birçok düşük yaşayıp sonra iğne kullananlar çocuklarına kavuşabiliyorlar...ben tesadüf olduğuna inanmıyorum. Kendimde akademisyen olduğum için herzaman yeniliklere açığım belki de...bence sende içini ferah tut... Bişey olacağı varsa oluyor, 9ay sigara içenleri biliyorum ben.
Geçen belgeselde izledim şok oldum, paraşütçü karı koca yine bir atlayış yapıyor, kadın hamile olduğunu bilmiyor. Paraşütü yanlış açıldığı için resmen yere çakılıyor ve ölmüyor. Bütün kemikleri unufak oluyor, ama bebeğe hiçbirşey olmuyor ve doğuyor düşün...o yüzden bebekte kromozomal bi anomali yoksa, sadece pıhtılaşmadan kaybaklı bu durum gerçekleşiyorsa bence önlen alınmalı derim ben...
Insallah guzel haberlerini aliriz canim :) bize de haber ver :)
Sabirsizlikla bekliyoruzInşallah. Yapar yapmaz haber vericek kızlar
Canım sen haklısın, kromozom anomalisi varsa hakikaten sana verilmesi fuzuli olmuş. Corasprini kullan bence ama iğneler gerek yoksa kullanma...tekrar bakayım tatlım yazıya, ben önceden okumuştum bu yazıyı ama birkez daha okuyacağım.Kesinlikle katiliyorum sana fakat sanirim tum yaziyi okumamissin neyse.. Bende pihtilasma sorunu yok bebekte kromozom bozuklugu tesbitiyle sonlandirma yasadim buna ragmen drlar coraspin ve clexane igne kullanmami oneriyor ve bu cok sacma. Ama ben her ihtimale karsi coraspini kullanicam sadece tedirginim. Vaktin olursa tum yazilari okumani tavsiye ederim zira dediklerinde iki link icinde yeraliyor
Napalim hersey bebeklerimiz icin :) insallah sag salim atlatiriz bu donemleri de ani olarak kalir bu gunlerimiz :)Canım sen haklısın, kromozom anomalisi varsa hakikaten sana verilmesi fuzuli olmuş. Corasprini kullan bence ama iğneler gerek yoksa kullanma...tekrar bakayım tatlım yazıya, ben önceden okumuştum bu yazıyı ama birkez daha okuyacağım.
Cnm ikinci link açılmıyor bir daha yollarmısın sana zahmet olmazsa?Napalim hersey bebeklerimiz icin :) insallah sag salim atlatiriz bu donemleri de ani olarak kalir bu gunlerimiz :)
http://adf.ly/8886491/banner/http://www.jinekolognet.com/gebelikte-bebek-aspirini-kullanimi.aspCnm ikinci link açılmıyor bir daha yollarmısın sana zahmet olmazsa?
Hemen bakiyorumhttp://durukavin.blogcu.com/bebek-aspirinin-hamilelikteki-etkisi/2502758
charmant tatlım bu linkede bakmanı tavsiye ederim. Tabi bu kullanım dr önermesiyle olmalı...
Ben de bunu acamiyorum :) sanirim sen pcden ben telden baktigimiz icin olmuyor yarin pcden bakmayi deneyecegim. Sen de telden bakmayi dene canimhttp://durukavin.blogcu.com/bebek-aspirinin-hamilelikteki-etkisi/2502758
charmant tatlım bu linkede bakmanı tavsiye ederim. Tabi bu kullanım dr önermesiyle olmalı...
Canım bende telden bakıyorum ve benimde yine açılmadı:/ yarın pc den bakalım en iyisi :)Ben de bunu acamiyorum :) sanirim sen pcden ben telden baktigimiz icin olmuyor yarin pcden bakmayi deneyecegim. Sen de telden bakmayi dene canim
Hic merak etme sana ozel msj olarak yolladimCanım bende telden bakıyorum ve benimde yine açılmadı:/ yarın pc den bakalım en iyisi :)
nasılsınız kızçeler
keşke yalnız kalmasaydın canım korkuyosanben çok tuhafım bugün canımeşim işte ilk defa bu kadar korktum...
bende bugün arkadaşımın gazına geldim gidip kan tahlili yaptırdım ama aldım ağzımın payını 0.100 ü görünce çok canım sıkıldı yaa bu ayda yok
Allah yardımcınız olsun canım iyi düşünüzüldüm canım ama olsun demekki hayırlısı değilmiş. Moral bozmadan diğer aya umutlarımızı erteliyoruz... Zaten hayırlı zamanda diye dua etmiyor muyuz demekki bu ay hayırlı değilmiş...
canım maalesef yaşadığımız şehirde kimsemiz yok eşim polis doğu şehirlerinden birindeyiz aklım hem onda hem evde yalnız kalmak artık daha da zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?