Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
:)) canım nanik yaptı demene çok güldüm resim varsa yolla bakalım ,inşallah vardır

Allah Allah ilk defa duyuyorum boyle bi seyi.. Test bozuk olabilir mi ? Birkac saat sonra cikan cizgiyi dikkate alma cnm.

Ama şimdi bembeyaz kayboldu
Canim bembeyaz degil silik. Ama gri cizgi cikmis. Buna yurtdisinda buharlasma cizgisi diyorlarmis. Hafif pembe cikmasi lazimmis cizginin silik cizgi denebilmesi icin. Benim kac test boyle cikti birkac saat sonra. Insallah seninki ciddi hamileliktir.

Canim bembeyaz degil silik. Ama gri cizgi cikmis. Buna yurtdisinda buharlasma cizgisi diyorlarmis. Hafif pembe cikmasi lazimmis cizginin silik cizgi denebilmesi icin. Benim kac test boyle cikti birkac saat sonra. Insallah seninki ciddi hamileliktir.

Ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım o Yüzden şaşırdım demekki olabiliyormuş. Bi kaç gün sonra tekrar Yaparım o zaman belli olur zaten Sağol canım bilgilendirdiğin için :)

Ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım o Yüzden şaşırdım demekki olabiliyormuş. Bi kaç gün sonra tekrar Yaparım o zaman belli olur zaten Sağol canım bilgilendirdiğin için :)
Yarin sabah ilk idrarla yap canim. Catlatma ignesi falan vurulmus muydun ?

Allah kolaylik versin cnm ya, erkekler saygisiz olmuyorlar pek ama.. Seninki nasil bilemiyorum.

canım maalesef çok fenalar çünkü bulunduğum yerdeki seviye olarak en kötü öğrenciler ama içlerinde tabi ki saygılı efendili olanları var ama çok fena katlanılmaz saygısızları da var... Bi de branş matematik olunca meslek lisesi öğrencisine küfür gibi geliyor sevmeyince de hem onlara hem bana işkence oluyor

Benim brans Ingilizce, bazen diyorum yanlis branslari secmisiz. Beden egitimi ve Muzik ogretmenlerini gordukce

İnşallah Hayırlısı bata 4 gün var Salı Çarşamba gibi belli olur herhalde. Bu arada Bende sınıf öğretmeniyim :)
Bundan sonra takip et bakalim, eger o cizgi gercekse her sabah saha da koyulasmasi lazim. Sabahlari test yap ilk idrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…