- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
:)) canım nanik yaptı demene çok güldüm resim varsa yolla bakalım ,inşallah vardırKızlar test Yaptım bekledim bişi yok bir kaç saat geçti bi baktim silik ama bariz çift çizgi tam sevindim bi kaç saat sonra tekrar bakıyım dedim kaybolmuş eser bile yok resmini çekmesem Kafayı sıyırdım dicem ne demekti şimdi bu resmen ikinci çizgi nanik yaptı ve yok oldu
Kafam dagilsin ogrencilerle diye canim :) evde sikildim.Niye heyecanla canım ??
Allah Allah ilk defa duyuyorum boyle bi seyi.. Test bozuk olabilir mi ? Birkac saat sonra cikan cizgiyi dikkate alma cnm.Kızlar test Yaptım bekledim bişi yok bir kaç saat geçti bi baktim silik ama bariz çift çizgi tam sevindim bi kaç saat sonra tekrar bakıyım dedim kaybolmuş eser bile yok resmini çekmesem Kafayı sıyırdım dicem ne demekti şimdi bu resmen ikinci çizgi nanik yaptı ve yok oldu
Kafam dagilsin ogrencilerle diye canim :) evde sikildim.
Canim bembeyaz degil silik. Ama gri cizgi cikmis. Buna yurtdisinda buharlasma cizgisi diyorlarmis. Hafif pembe cikmasi lazimmis cizginin silik cizgi denebilmesi icin. Benim kac test boyle cikti birkac saat sonra. Insallah seninki ciddi hamileliktir.Ama şimdi bembeyaz kayboldu
Brans ne c anim? Zormus ya seninki.ayy aynen canım bide ben meslek lisesindeyim erkek lisesi bidebebiş olsa düşer yani o kadar bağırmaya :)
Canim bembeyaz degil silik. Ama gri cizgi cikmis. Buna yurtdisinda buharlasma cizgisi diyorlarmis. Hafif pembe cikmasi lazimmis cizginin silik cizgi denebilmesi icin. Benim kac test boyle cikti birkac saat sonra. Insallah seninki ciddi hamileliktir.
Yarin sabah ilk idrarla yap canim. Catlatma ignesi falan vurulmus muydun ?Ben ilk defa böyle bişeyle karşılaştım o Yüzden şaşırdım demekki olabiliyormuş. Bi kaç gün sonra tekrar Yaparım o zaman belli olur zaten Sağol canım bilgilendirdiğin için :)
Brans ne c anim? Zormus ya seninki.
Allah kolaylik versin cnm ya, erkekler saygisiz olmuyorlar pek ama.. Seninki nasil bilemiyorum.matematik canım o yüzden daha da zor
Yarin sabah ilk idrarla yap canim. Catlatma ignesi falan vurulmus muydun ?
Allah kolaylik versin cnm ya, erkekler saygisiz olmuyorlar pek ama.. Seninki nasil bilemiyorum.
Ay tatlim bi daha baktim bayagi da belirgin silik cizgi.. Insallah sende vardir bi sey benim gibi uzulmezsinAma şimdi bembeyaz kayboldu
Benim brans Ingilizce, bazen diyorum yanlis branslari secmisiz. Beden egitimi ve Muzik ogretmenlerini gordukcecanım maalesef çok fenalarçünkü bulunduğum yerdeki seviye olarak en kötü öğrenciler ama içlerinde tabi ki saygılı efendili olanları var ama çok fena katlanılmaz saygısızları da var... Bi de branş matematik olunca meslek lisesi öğrencisine küfür gibi geliyor sevmeyince de hem onlara hem bana işkence oluyor
Benim brans Ingilizce, bazen diyorum yanlis branslari secmisiz. Beden egitimi ve Muzik ogretmenlerini gordukce
Ay tatlim bi daha baktim bayagi da belirgin silik cizgi.. Insallah sende vardir bi sey benim gibi uzulmezsinkacinci gunundu ?
Bundan sonra takip et bakalim, eger o cizgi gercekse her sabah saha da koyulasmasi lazim. Sabahlari test yap ilk idrarla.İnşallah Hayırlısı bata 4 gün var Salı Çarşamba gibi belli olur herhalde. Bu arada Bende sınıf öğretmeniyim :)
Cok net silik cizgi muhtemelen hamilelik varsa yarina koyulasir canim.Ama şimdi bembeyaz kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?