baksana canım bembeyazEki Görüntüle 1619287
Ya benim niye hiç umudum yok kocaylada küstük :) çalışmada yapmıycammm artık bu aydan umudu kesiyim benYerlesiyor
canım şu mavı cızgılı olan test degılde bastakı var ya bn onda cızgı görüyorum kı bellı oluyor dıkkatlı bakınca ın vardırbaksana canım bembeyazEki Görüntüle 1619287
Evet iste o ikinci yaptigi testcanım şu mavı cızgılı olan test degılde bastakı var ya bn onda cızgı görüyorum kı bellı oluyor dıkkatlı bakınca ın vardır
Hiiic kesme sen zamanini degerlendirdin artik bir sonraki adete kadar kusebilirsin :) senden de umitliyimYa benim niye hiç umudum yok kocaylada küstük :) çalışmada yapmıycammm artık bu aydan umudu kesiyim ben
canım acaba sen kan testini erkenmi yaptırdınKizlar normalde yarin adet gunum, en son 2 Agustos ta oldum ve 28 gunde bi oluyor benim de, bakalim beni neler beklior, su anda arada kasigima giren sanciyla beraber bembeyaz bi akinti geliyor. Bir de belime yine sol taraftan giren bi saplanma var. Kist ihtimaline karsi her gun Inofolic icmeye basladim bir tane. Yumurtlama gunum belirsiz bu ay bana da surpriz. Tek umudum hala baslamayan lekelenmem. Cunku bende adet oncedi bi kahverengi lekelenme baslardi. Bir de oranin ici hafif aciyor gibi olurdu ama acima da yok. Test yapmiyorum artik. Olursa kismet.
İşim bitti kocişle diğer yumurtlamaya kadar barışırımHiiic kesme sen zamanini degerlendirdin artik bir sonraki adete kadar kusebilirsin :) senden de umitliyim
Hahahahaaaİşim bitti kocişle diğer yumurtlamaya kadar barışırım
Hahahahaaa ayy iyi fikirsilik çizgileri görmüyoya eşim geçen ay bende internetten görsel bi gebelik testi resmi buldum pozitif iki çizgide kıpkırmızı yolladım eşime watsaptan aşkım testim nasıl dedim sanki biraz çizgi var gibi dedi :)))) en sonunda sana bi kırmızı kalem alıcam ikinci çizgiyi yapücam dio gönlün olsun die dio :)))
aminnn inşAllah canımcıddıyım görüyorum Allahımmmm ın vardır Amınnnn
Bunlari dusunmeyecegim artikinn, varsa olur giderrr.. Test falan yapmam 3 Eylul e dek :)canım acaba sen kan testini erkenmi yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?