Yumurtlama zamaninizda oluyor bu eger iliski bu zamanda gerceklesirse hamilelik oluyorO bende de oldu canim hatta 3-4gun ara ara ozellikle sabahlari devam etti sonra kesildi. Sebebini hic bilmiyorum ve merak ediyorum.
Sende sanırım Düşen parçaya genetik tahlil yapılmış benim Bahsettiğim başka senden ve Eşinden kan tahlili alınıp her ikinize de genetik tahlil Yapılıyor bu tahlil özelde de yapılıyor ama bildiğim biraz Pahalı sırf bu tahlili yaptırmak için üç düşük Yaptım diyenler bile var çünkü devlet üç düşük sonrası BAKIYOR.allah bir daha yaşatmasınKromozom bozuklugu dedi dr ama bisey yapilmadi
Benim iki oldu bir daha olursa herseye baktiricam
Senin ateş yine düşmemiş.:)Bir daha yasatmasin insallah Allah kizlar..
İnsallah canim suni sanciyla 4aylik bebegimi dogum yaptirilarak kaybettim onun gelen sonucuydu bu. Gercekten zor. HayirlisiSende sanırım Düşen parçaya genetik tahlil yapılmış benim Bahsettiğim başka senden ve Eşinden kan tahlili alınıp her ikinize de genetik tahlil Yapılıyor bu tahlil özelde de yapılıyor ama bildiğim biraz Pahalı sırf bu tahlili yaptırmak için üç düşük Yaptım diyenler bile var çünkü devlet üç düşük sonrası BAKIYOR.allah bir daha yaşatmasın
Dun oldu canim 2 saat sonrada bu akinti oldu jel gibi sunen yapiskan . Bugunde ayarladim kendimi ins bakalimYumurtlama zamaninizda oluyor bu eger iliski bu zamanda gerceklesirse hamilelik oluyor
Regl kac gun varki canim seninkızlar benim büyük ihtimal kist oluştu çok kasık ağrım var ve bu ağrılar kistten dolayı bence
5 eylül canımRegl kac gun varki canim senin
Az kalmis canim bnm test yaptin mi peki5 eylül canım
Senden umutluyum benDun oldu canim 2 saat sonrada bu akinti oldu jel gibi sunen yapiskan . Bugunde ayarladim kendimi ins bakalim
Bugun yapabildin mi tekrar canim test. O agrilar hamilelikte de olabiliyorkızlar benim büyük ihtimal kist oluştu çok kasık ağrım var ve bu ağrılar kistten dolayı bence
yaptım canım ama bişey yok ben anlıyorum artık ya kist oluşunca çok ağrım oluyo çatlatma iğneside vuruldum ya kesint kist olußtu o yüzdenBugun yapabildin mi tekrar canim test. O agrilar hamilelikte de olabiliyor
inş canım benım Alllah buyuk :)Senden umutluyum ben
Onunla ilgili bilgim yok pek belkide haklisin ama umutsuzluga kapilma lutfen olmadiysa da onumuzdeki ay tekrar denersin canimyaptım canım ama bişey yok ben anlıyorum artık ya kist oluşunca çok ağrım oluyo çatlatma iğneside vuruldum ya kesint kist olußtu o yüzden
adet olayım canım doktora gidip tüp bebek yapmasını söylicem 3 sene oldu yaşımda gidiyo artıkOnunla ilgili bilgim yok pek belkide haklisin ama umutsuzluga kapilma lutfen olmadiysa da onumuzdeki ay tekrar denersin canim
İkinci yaptiginda golge gibi var mi ben mi oyle goruyorumbaksana canım bembeyazEki Görüntüle 1619287
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?