Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS

batı yarın olanlar bugün test yapmadımı kimseden ses çıkmıyor güzel haberler verin yahu

Kızlar hamilelik belirtilerinde ilk belirti göğüsler deniliyor gecen ay aynen öyleydi ama regli oldum bu ay sadece uçlar yumurtlama döneminde hassastı oda geçti şimdi dokunuyorum hiç hassas değiller acıda yok ümitlensemmi ümitlenmesemmi

Merhaba arkadaşlar. 30 günde bir adet oluyorum şu iki aydır gecikmeli oldum ama ameliyat olduğum için stres yaptım sanirim. Pko ameliyatı oldum o yüzden yumurtlama günlerimi hiç bilmem normalde bu ay ovu testiyle takip ettim bugün adetimin 12. Günü öcü testi koyu çıktı ben şimdi bugünü ve yarını degerlendircem inşallah şimdi ben bugünu baz alarak 14 gün sonra mi adet olucam bide ovu yapmaya devam edin mi ? Şimdiden yardimlariniz için çok teşekkür ederim

Cift çizgi bugun çıktıysa yarın yumurtlarsın canım, yani tahminen 14-15 Eylül regl tarihin.

Tuanam21 o mu belirti şu mu belirti çok takıyoruz kafaya. Ben de bahsedilen belirtilerin cogu var ama hamile değilim yüksek ihtimalle. Düşünmemeye çalış çok kuzu :)

Kizlar dun ve bugun yumurtlama donemim dun degerlendirdim. Bugun esim iste olacak yarinda degerlendireyim sonrasi kismet artik :) hicbir belirtim yok ki zaten daha erken dimi belirti icin :) sadece karnimin icinde bir aci hissediyorum bide halsizim ama halsizlik bos bos oturmaktan kaynaklaniyor olabilir. Su okullar bir acilsa da kendimi dinlemeyi biraksam artik

Tuanam21 o mu belirti şu mu belirti çok takıyoruz kafaya. Ben de bahsedilen belirtilerin cogu var ama hamile değilim yüksek ihtimalle. Düşünmemeye çalış çok kuzu :)
Ben düşünmek istemiyorum ama bedenim bana oyun oynuyo :) kasık ağrısı yüzünden yere basamıyorum birden tüm bacağımda çekilmeler oluyo unutturmuyo yani kendini neyse yarın da plaja gidicem orda aklıma gelmez :)

Ben de buyuk bi heyecanla okullarin acilmasini bekliyorum cnm :)

Kızlar test Yaptım bekledim bişi yok bir kaç saat geçti bi baktim silik ama bariz çift çizgi tam sevindim bi kaç saat sonra tekrar bakıyım dedim kaybolmuş eser bile yok resmini çekmesem Kafayı sıyırdım dicem ne demekti şimdi bu resmen ikinci çizgi nanik yaptı ve yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…