aynen canım insana hiç moral vermiyolarCanım ben ikinci cizginin pembe halini kocama göstermiştim diğeri kadar koyu olmadığı için yok değilsin demişti onlar pek anlamaz yani hiç takma
Tatlim ben goremedim ama iki kizcemiz gormus benim gozlerde sorun olabiliraminnn inşAllah canım
Geldim :)Semackgz tatlım gel burası sayfa
Hoşgeldın canım benım kızlar yenı arkadaşımız ve sıze bırsey soracak ovu testı kullanan kızlar ve bılenler yardımcı olabılır mı :)Geldim :)
Canım benim yarın ama test yapmayacagım 3 Eylul e dek.batı yarın olanlar bugün test yapmadımı kimseden ses çıkmıyor güzel haberler verin yahu
Cift çizgi bugun çıktıysa yarın yumurtlarsın canım, yani tahminen 14-15 Eylül regl tarihin.Merhaba arkadaşlar. 30 günde bir adet oluyorum şu iki aydır gecikmeli oldum ama ameliyat olduğum için stres yaptım sanirim. Pko ameliyatı oldum o yüzden yumurtlama günlerimi hiç bilmem normalde bu ay ovu testiyle takip ettim bugün adetimin 12. Günü öcü testi koyu çıktı ben şimdi bugünü ve yarını degerlendircem inşallah şimdi ben bugünu baz alarak 14 gün sonra mi adet olucam bide ovu yapmaya devam edin mi ? Şimdiden yardimlariniz için çok teşekkür ederim
Çok saol teşekkür ederim canım :)Cift çizgi bugun çıktıysa yarın yumurtlarsın canım, yani tahminen 14-15 Eylül regl tarihin.
Kızlar hamilelik belirtilerinde ilk belirti göğüsler deniliyor gecen ay aynen öyleydi ama regli oldum bu ay sadece uçlar yumurtlama döneminde hassastı oda geçti şimdi dokunuyorum hiç hassas değiller acıda yok ümitlensemmi ümitlenmesemmi
aminnn inşAllah canım
Anladım canım hayırlısı inşaallah hamişsindirCanım benim yarın ama test yapmayacagım 3 Eylul e dek.
Ben düşünmek istemiyorum ama bedenim bana oyun oynuyo :) kasık ağrısı yüzünden yere basamıyorum birden tüm bacağımda çekilmeler oluyo unutturmuyo yani kendini neyse yarın da plaja gidicem orda aklıma gelmez :)Tuanam21 o mu belirti şu mu belirti çok takıyoruz kafaya. Ben de bahsedilen belirtilerin cogu var ama hamile değilim yüksek ihtimalle. Düşünmemeye çalış çok kuzu :)
Ben de buyuk bi heyecanla okullarin acilmasini bekliyorum cnm :)Kizlar dun ve bugun yumurtlama donemim dun degerlendirdim. Bugun esim iste olacak yarinda degerlendireyim sonrasi kismet artik :) hicbir belirtim yok ki zaten daha erken dimi belirti icin :) sadece karnimin icinde bir aci hissediyorum bide halsizim ama halsizlik bos bos oturmaktan kaynaklaniyor olabilir. Su okullar bir acilsa da kendimi dinlemeyi biraksam artik
Ben de buyuk bi heyecanla okullarin acilmasini bekliyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?