Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kekik çayı yapip içiyorum. Tavsiye edebilirim.Bacilar hasta olmam için napmam lazım adet sokturucu kullanmak istemiyorum doğal yollar ile var mi bilgileriniz benimle paylasirmisiniz(kurtajdan sonra hiç hasta olmadim 71gundur doktor sorun yok dedi)
soğan kuru kulanını derim hem içinizi temizlerBacilar hasta olmam için napmam lazım adet sokturucu kullanmak istemiyorum doğal yollar ile var mi bilgileriniz benimle paylasirmisiniz(kurtajdan sonra hiç hasta olmadim 71gundur doktor sorun yok dedi)
Aslanpençesi tavsiye ederim,yeni bir hamilelik yoksa tabiBacilar hasta olmam için napmam lazım adet sokturucu kullanmak istemiyorum doğal yollar ile var mi bilgileriniz benimle paylasirmisiniz(kurtajdan sonra hiç hasta olmadim 71gundur doktor sorun yok dedi)
Nasıl oluyor o nabyoruzBen kekik çayı yapip içiyorum. Tavsiye edebilirim.
Suyunu ici cem galiba demi ay oda çok zor değilmisoğan kuru kulanını derim hem içinizi temizler
Hamilelik gözükmedi, bende adet olmaya calisicamAslanpençesi tavsiye ederim,yeni bir hamilelik yoksa tabi
Suyunu ici cem galiba demi ay oda çok zor değilmi
Nasıl ici cem aç karninami sabah mi
bencede iç derim çünkü bende kurtaj olmuştum bebeğimi kalbi durmuştu sonra kurtaj oldum adetim 1 felan gelmedi düzeni bozulmuştu soğan suyu 15 gun kulandım ve düzeldi o ay hamile kaldım Allahın iznile daha doğrusu adete gormedim yineSuyunu ici cem galiba demi ay oda çok zor değilmi
Nasıl ici cem aç karninami sabah mi
Hadi yaa sadece 15gun aç karnına sabah kullanicm o zaman yarin başlıyorum çok sagoll şimdi nasıl bebisinbencede iç derim çünkü bende kurtaj olmuştum bebeğimi kalbi durmuştu sonra kurtaj oldum adetim 1 felan gelmedi düzeni bozulmuştu soğan suyu 15 gun kulandım ve düzeldi o ay hamile kaldım Allahın iznile daha doğrusu adete gormedim yine![]()
Pardon bende sizi incitmek için söylemiyorum siz buranin türkçe öğretici hocasimisiniz? Belki klavyenin azizligine uğradım belki bile isteye öyle yazdım sizzeneeeeeeAllah aşkına şu Türkçe’ye biraz özen gösterin. Yukarı nabmam lazım yazmışsınız aşağıya napmam lazım yazmışsınız. Kimseyi incitmek için demiyorum ama zor değil bence.
Aktarlarda bula bilirmiyim kiKokusuna dayanabiliyorsan civanperçemi iyi geliyor denenip kanıtlanmıştır![]()
Aktarlarda var hatta onlar aslan pençesi hayıt otu rezene oğul otu gibi otlarla karışım hazırlıyorlar onlar daha etkili oluyor ama dediğim gibi kokusu pek iç açıcı değilAktarlarda bula bilirmiyim ki![]()
çok şukur iyiy 15 gun içiceksin sabah akşam açkarına daha etkili olyomuş bende aç karina içtim eğer aç karina içemezsen yenekten 1 saat sonra iç inşallah adetin gelir belkide hamile kalırsın yineHadi yaa sadece 15gun aç karnına sabah kullanicm o zaman yarin başlıyorum çok sagoll şimdi nasıl bebisin![]()
Civan perçemi tam bi adet söktürücü ve düzenleyicidir. Ne zaman geciksem icerimBacilar hasta olmam için napmam lazım adet sokturucu kullanmak istemiyorum doğal yollar ile var mi bilgileriniz benimle paylasirmisiniz(kurtajdan sonra hiç hasta olmadim 71gundur doktor sorun yok dedi)
Ahaha doğru ama keşke öyle olsaPedi koyun siz.Pedi görünce gelir.![]()