• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmadım ama idrar testim negatif

Merhaba kızlar yine regl olmadım ama bu sabah test yapmadım sanırım direkt kan testine gidicem bikaç gün daha bekleyip benim normalde hiç gecikmez ama testde de çıkmıyor

kan testi nereden yaptırabilirim kızlar

benim belirtim sürekli yorgunluk karnımda regl agrısı gibi kramplar oluyor son bi kaç gündür ama dayanılmayacak gibi değil normalde daha şiddetli olur regl kramlarım bir de göğüs uçlarım çok büyüdü ama göğsüm etrafı çok şişmedi regl öncesi gibi

Kızlar dün kuzenimle görüştüm şuan 6 aylık hamile

onun da başta kanda da idrarda da çıkmamış doktra gitmiş doktor hamilesin demiş doktor böyle olur arada bazen hormon geç yükselir demiş sanırım 4 hafta civarı hamileymiş o zaman sordugumda öyle dedi

Kızlar dün kuzenimle görüştüm şuan 6 aylık hamile

onun da başta kanda da idrarda da çıkmamış doktra gitmiş doktor hamilesin demiş doktor böyle olur arada bazen hormon geç yükselir demiş sanırım 4 hafta civarı hamileymiş o zaman sordugumda öyle dedi
Kaç gün gecikince gitmiş canım

Heh onu yazmayı unutmuşum kuzenimde polikistik varmış ilaç kullanıyormuş zaten 2 3 ayda bir regl oluyormuş o yüzden gecikme olarak hesaplayamamış zaten düzensiz olduğu için vucudumdaki değişikliklerden anladım dedi goguslerinden - bu arada ilaç kullananlar için ilacı 3 ay önce kesmiş hamile kalmak istediği için

Back