- 22 Şubat 2025
- 19
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi pcoslubusra
Şimdi erken gebelik testi yaptm birşey çıkmadı gitmesem mi acaba olsa çıkardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.100 çıkmış kan değerimAtin bakalim testi bende 5 gundur ayni sorunu yaşıyorum bugun günüm 4 5 gun o ce test yapmaya basladim bir cikiyor bir cikmiyor kafam bulandi simdi de adet olacak gibiyim
Bu şekilde açılmıyor
Doktor bana gecikmen var Yinede adet olmazsan kan ver dedi 1 hafta sonra geç döllenme olabilir dediBende de yok dimi canım
Bende hasta olmazsam giderim yine 3 tane test nasıl yanılttı beni anlamadımDoktor bana gecikmen var Yinede adet olmazsan kan ver dedi 1 hafta sonra geç döllenme olabilir dedi
Demir depon düşük çıkmış canım o da önemli gebelik için . Diger değerlerin ne olduğunu bilmiyorum ama birinde fazla çıkmış degrin o enfeksiyon falan olabilr mi acaba. Doktora git mutlaka. O demirin içinde ilaç vericektir kullanBirde bütün kan tahlillerimi vermiştim bunlar referans dışı çıkmış nedemek bunlar bilgin var mı
Tiroid ile ilgili yazıyor netten baktimda anti tpo olana . Kötü bişey değildir herhalde öyle düşünüyorum geçmiş olsunBirde bütün kan tahlillerimi vermiştim bunlar referans dışı çıkmış nedemek bunlar bilgin var mı
Benide öyle hala çok üzülüyorumBenim adetim bu ay 6 gün gecikti ilk defa gecikme yaşadım ve aldığım gebelik testlerinden ikisi silik çıktı yani pozitif. En son kan vermeye gittim dün ve sonucu beklerken adet oldum. Aksamindafa sonucu gördüm hamile değilim. Asla testlere guvenmicem özellikle erken gebelik testlerine. Kaset testler onlara göre daha iyi galiba. Asla inanmicam bundan sonra çok canım sıkıldı beni etkiledi o testler
Boşver skma canını elbet birgün bizlerde burada mutlu haber vericez Allah'ın izniyleBenide öyle hala çok üzülüyorum
İnşallah aminnBoşver skma canını elbet birgün bizlerde burada mutlu haber vericez Allah'ın izniyle![]()
Doktor dediki normal bu değerler tiroid bi tık yüksek oda suan öncemli derecede değil 6 ayda bir gel bakalım dedi kontrol altında tutmak lazımmışDemir depon düşük çıkmış canım o da önemli gebelik için . Diger değerlerin ne olduğunu bilmiyorum ama birinde fazla çıkmış degrin o enfeksiyon falan olabilr mi acaba. Doktora git mutlaka. O demirin içinde ilaç vericektir kullan
Benim bugün 11. GünKızlar ben hala adet olmadım 8.gndeyim sanırım geç döllenme
Adet olmadın dimi peki kan testi sonucun ne çıktı yaptırdın MıBenim bugün 11. Gün
Olmadım canım kan testi yaptrdım birşey çıkmadıAdet olmadın dimi peki kan testi sonucun ne çıktı yaptırdın Mı
Normalde adetn düzenlimidirOlmadım canım kan testi yaptrdım birşey çıkmadı