• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmadım ama idrar testim negatif

penelo8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
26
3
36
39
Kızlar merhaba

Size bir sorucam olacaktı deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim :KK3:

Bugün regl günümdü çok düzenlidir çok nadirdir geç olmam bugün regl olmadım dayanamadım sabah Predictor early testini yaptım ama sonuç tek çizgi çıktı - çizgi biraz tırtıklı gibiydi ama tek çizgiydi-

Normalde 6 gün öncesine kadar diyor ama aynı gün bile negatif çıktı

Sizin de böyle deneyimleriniz oldu mu kızlar

Bende erken genelik testi almıstım adetime 1 hafta kala test negatif cıkınca erktesi gün erken adet oldum kafaya takma cok

Kızlar yardım edermisiniz lütfen. Son adetim 16 nisan. 9 mayıs ve 25 mayıs idrar testi yaptım negatif. Artık 2 ay olucak nerdeyse adetim gelmedi hala. Neden ola bilir acaba? son 5-6 aydır hiç gecikme olmadı.

Kızlar merhaba

Size bir sorucam olacaktı deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim :KK3:

Bugün regl günümdü çok düzenlidir çok nadirdir geç olmam bugün regl olmadım dayanamadım sabah Predictor early testini yaptım ama sonuç tek çizgi çıktı - çizgi biraz tırtıklı gibiydi ama tek çizgiydi-

Normalde 6 gün öncesine kadar diyor ama aynı gün bile negatif çıktı

Sizin de böyle deneyimleriniz oldu mu kızlar
Benim de dört gün geç kaldı bu sabah test yaptım negatif çıktı neden böyle oluyo anlamıyorum

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Hamilelik olsa kanda çıkması gerekirdi. Amma bilemedim yine. Geç döllenme de ola bilir belki.

Geçen ay ki döngümde, regl olması gereken gün olmadım sadece azıcık açık kahverengi leke oldu. Ara da bir regl sancısına benzeyen sancı olup geçiyordu. Ertesi gün yine ağrı ile uyandım. Gün içinde yine açık kahve nokta nokta leke oldu. Akşama doğru pembe leke gelmeye başladı. Regli olamadım bir türlü. Yatma saatlerinde normal regl başladı ama kanama çok uzun ve fazla oldu. Bu durumu bu şekilde ilk kez yaşadım.

Bu ay dün regl olmam gereken gündü. Test yaptım normal negatif. Bugün ov testi yapayım dedim o da negatif. Akıntı yok leke yok ağrı çok çok az belimde. Hamile kalmak istiyorum o yüzden vücudumun bu şekilde düzeni bozduğunu düşünüyorum.

Geçen ay ki döngümde, regl olması gereken gün olmadım sadece azıcık açık kahverengi leke oldu. Ara da bir regl sancısına benzeyen sancı olup geçiyordu. Ertesi gün yine ağrı ile uyandım. Gün içinde yine açık kahve nokta nokta leke oldu. Akşama doğru pembe leke gelmeye başladı. Regli olamadım bir türlü. Yatma saatlerinde normal regl başladı ama kanama çok uzun ve fazla oldu. Bu durumu bu şekilde ilk kez yaşadım.

Bu ay dün regl olmam gereken gündü. Test yaptım normal negatif. Bugün ov testi yapayım dedim o da negatif. Akıntı yok leke yok ağrı çok çok az belimde. Hamile kalmak istiyorum o yüzden vücudumun bu şekilde düzeni bozduğunu düşünüyorum.
Bende anlamadım ya çok ağrı çektim bende şu an yok ama hastalanamıyorumda patlamak üzereyim doktor bir hafta sonra yine gel dedi

Sol kasığımda hafif bi ağrı var ve arada batıyor ve afedersiniz ama sürekli su gibi akıntı geliyo geçen haftalarda da sebebsiz yere çok uyuyodum bıraksalar günlerce uyucak gibiydim

Erken gebelik testi denediniz mi? Belki geç yumurtlama olmuştur geç döllenmedir?

Back