• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl oldum ama hamile olabilir miyim

Sudarte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
38
5
1
18
Geri çekilme şeklinde ilişkiye girdim hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum ilişkiden sonra adet oldum ama adetten sonra mide bulantılarım arttı ishal vs oldum şimdi de kasık ağrılarım çok fazla bide adetim bittikten 10 gün sonra silik şeklinde açık kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu ilk defa oluyor bu sebebi aşırı stres yapmam olabilir mi acaba
Bide sağ kasık kısmına ve biraz daha üstüne dokununca sertlik var ve içeride bi doku hareket ediyor sanki ilişkiye girdiğimi bilmeyenler apandisit diyor ama benim hâlâ içim içimi yiyor Hamilelik falan olabilir mi diye

Geri çekilme şeklinde ilişkiye girdim hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum ilişkiden sonra adet oldum ama adetten sonra mide bulantılarım arttı ishal vs oldum şimdi de kasık ağrılarım çok fazla bide adetim bittikten 10 gün sonra silik şeklinde açık kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu ilk defa oluyor bu sebebi aşırı stres yapmam olabilir mi acaba
Bide sağ kasık kısmına ve biraz daha üstüne dokununca sertlik var ve içeride bi doku hareket ediyor sanki ilişkiye girdiğimi bilmeyenler apandisit diyor ama benim hâlâ içim içimi yiyor Hamilelik falan olabilir mi diye
Yanlış anlama ama için içini yiyene kadar gidip bi kan versene

Yok daha neler 😅

Şu an tahlil verme imkanım yok yani şöyle normal kan testi verdim 2 kere falan ama gebelik testi hiç vermedim
Mide bulantılarım o kadar fazla ki deli gibi kafaya taktım ondan mıdır acaba bilmiyorum ha bu arada 2 hafta arayla 2 tane idrar testi yaptım negatifti ama hiç güven vermediler adet olmasına rağmen gebe kalanları okuyunca dahada kötü oldum açıkçası

Ben bile içerideki hareketleri henüz hissetmiyorum. Sizinki yakında okula başlar bu gidişle.
Hayır öyle bi hareketlenme değil göbek deliğimin çevresinde bi sertlik içeriden gerginlik bide özellikle sağ tarafta bastırınca içeri göçen bi yapı gibi az önce sağlık ocağından geldim tahlil yapmadı ama pazartesi dahiliyeye yönlendirdi ultrasonla bi bakılsın dedi gebelik falan olsa belli olur demi ultrasonda

Canım adet olduysan yoktur yaşadığın şeyler psikolojik muhtemelen yada Ella falan kullandiysan ilişki sonrası onlarda yapıyordur .yine de içinin rahat etmesi için kan vermen senin için iyi olur .gebelik belirtileri hemen ortya cikan şeyler değil kendini dinleme .birden bütün belirtiler seni bulmuyor canım .yumurtlama döneminde de olabilirsin o dönemde de kasık ağrısı oluyor

Hamile değilsin, şu an yumurtlama dönemindesin. Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenme olur. Kasık ağrın da normal içerde bir şeyler oluyor çünkü.
Mide bulantın ise psikolojik.
Merak etme her şey yolunda.

Ama şu an gidip ilişkiye girersen zevk suyundan hamile kalma ihtimalin yüksek işte. Kadınlar yumurtlama döneminde sık sık ilişkiye girerler hamile kalabilmek için.
Anlayacağın bir zamanı var bu işlerin. Öyle her zaman hamile kalmak mümkün değil.
Rahatla

Hamile değilsin, şu an yumurtlama dönemindesin. Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenme olur. Kasık ağrın da normal içerde bir şeyler oluyor çünkü.
Mide bulantın ise psikolojik.
Merak etme her şey yolunda.

Ama şu an gidip ilişkiye girersen zevk suyundan hamile kalma ihtimalin yüksek işte. Kadınlar yumurtlama döneminde sık sık ilişkiye girerler hamile kalabilmek için.
Anlayacağın bir zamanı var bu işlerin. Öyle her zaman hamile kalmak mümkün değil.
Rahatla
Ay gerçekten çok teşekkür ederim birazda olsa rahatladım karın kasık ağrılarım çok fazla doktor apandisit olabilir dedi aşırı stres yaptım son 1 ayda artık pazartesi ultrasonda bakılacak şubatta da regl olsam artık tam rahatlarım

Canım adet olduysan yoktur yaşadığın şeyler psikolojik muhtemelen yada Ella falan kullandiysan ilişki sonrası onlarda yapıyordur .yine de içinin rahat etmesi için kan vermen senin için iyi olur .gebelik belirtileri hemen ortya cikan şeyler değil kendini dinleme .birden bütün belirtiler seni bulmuyor canım .yumurtlama döneminde de olabilirsin o dönemde de kasık ağrısı oluyo

Gebeyken regl olunmaz, kanama olabilir ama o da reglden cok farklidir, bu kanamayida inatla regl diye yazanlar yuzunden supheye dusuyorsunuz.
Evet bi çok yorum var işte ilk 3 ay regl oldum işte 5. Ayda fark ettim gebe olduğumu regl yüzünden falan hep bilgi kirliliği 1 aydır da kasık ağrılarım çok fazla mide bulantılarım baş dönmem falan aşırı stres oldum acaba olabilir mi diye

Back