• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl oldugumuz halde hamilelik ihtimali?

anonim999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
22
5
1
24
erkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?

erkek arkadasimla reglden 1 hafta once surtunme yoluyla iliskim oldu sirtima bosaldi 1 hafta sonrada tam gunumde regl oldum normalden fazla agrim oldu regli bitiminden 1 hafta sonrada ara ara hafif kasik agrilarim oldu suanda uygulamaya gore 27sinde regl olmam gerekiyor 3 4 gun onceden agrilarim basliyordu ama hala baslamadi iliskiden sonra sirtimi guzel temizledigimi dusunuyorum ama bi sekilde bulasmis olabilir mi hamilelik ihtimali var midir sizce regl oldugum halde?
yokturr cok düsünme kafayı yersin

thinking-overthinking.gif

Tabikide hayır

Peki ben sana soruyorum mantıken böyle bişeyin imkanı varmı
normalde bende ihtimal vermiyorum ama hala regl belirtilerim baslamadi 27 28 gibi olmam lazim 4 gun onceden basliyor normalde agrilarim bu sitede gordum regl oldugu halde hamile kalanlari o yuzden tedirginim

Biraz okuyun şu platformu ya böle bişeye ihtimal yok hep benzer sorular yok kardeşim yok sırtından hamile kalamazsın

Sirtinizdan nasıl hamile kalabilirsiniz sizce hem regli de olmuşsunuz zaten hamile olmanız imkansız

Back