• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olamıyorum

Ebruuuakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
7
3
1
25
merhaba düzensiz regl olan biriyim geçen aydan önceki reglim 20 gün geç gelmişti bu ay da prezervatifle korunmalı bi iliski yasadim hamilelik süphem yok ve testim negatif buna rağmen 25 gündür regl olamiyorum tarlusal kullandim bitti baska hızlı adet söktürücü önerisi olan yazabilir mi

merhaba düzensiz regl olan biriyim geçen aydan önceki reglim 20 gün geç gelmişti bu ay da prezervatifle korunmalı bi iliski yasadim hamilelik süphem yok ve testim negatif buna rağmen 25 gündür regl olamiyorum tarlusal kullandim bitti baska hızlı adet söktürücü önerisi olan yazabilir mi
bence dr a gıt sana duzenlı adet olabılecegın ılac yazsın. ya da bekle olmayı. neden acıl olman gerekıyor_?

hanımefendi konu başlığı nikah değil ped takıp takmamak da değil yoğun ağrılarım oluyor ağrı kesici falan kesmiyor o gün de rahat etmek istiyorum
Evet yazdığınız her şeyi okudum,anladım. Nikaha gidicem zamansız gelirse falan dediğiniz için öyle yazdım.

Doktora gitmeniz de fayda var ama ben bir süre önce maydanoz suyu içmiştim 2 günde bir güzel söktürüp erken getirmişti

hanımefendi konu başlığı nikah değil ped takıp takmamak da değil yoğun ağrılarım oluyor ağrı kesici falan kesmiyor o gün de rahat etmek istiyorum
zaten tarlusal ıcmıssın baska bısı kür falan kurcalama hıc derım ben. ben ılac bıttıkten 10 15 gun sonra anca olurdum tarlusalla bıldıgın gec olduruyo ama duphaston daha kısa surede olmanı saglıyo aklında bulunsun. dr una danısarak oyle ıste bıdahakı sefere:)

Back