• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl mi gebelik mi yardımm

lemonade11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
2
0
1
34
Merhaba buralarda yeniyim hep okuyordum bu ay kendim için sormak istedim takvime göre yumurtlama son günü değerlendirdik 3 gün sonrasında kanlı kahve akıntı oldu ara ara yine oluyor adet olcakmışım gibi ağrımda oluyor adete 5 gün var bu arada sizce gebelik var mıdır

Merhaba buralarda yeniyim hep okuyordum bu ay kendim için sormak istedim takvime göre yumurtlama son günü değerlendirdik 3 gün sonrasında kanlı kahve akıntı oldu ara ara yine oluyor adet olcakmışım gibi ağrımda oluyor adete 5 gün var bu arada sizce gebelik var mıdır
Takvime gore tutmaz genelde. Her bunyede yumurtlama farklidir. Iliskiden 3 gun sonra da yerlesme olmaz diye düşünüyorum. Şu siralarda bir pembe kahve kanama oluyorsa yerlesme olabilir. Onceki kanamanin hamilelikten bagimsiz olduğunu düşünüyorum.

Takvime gore tutmaz genelde. Her bunyede yumurtlama farklidir. Iliskiden 3 gun sonra da yerlesme olmaz diye düşünüyorum. Şu siralarda bir pembe kahve kanama oluyorsa yerlesme olabilir. Onceki kanamanin hamilelikten bagimsiz olduğunu düşünüyorum.
yerleşme ne zaman olur genelde kaç gün sonra

yerleşme ne zaman olur genelde kaç gün sonra
Ben 1 kez kimyasal geçirdim. Iliskiden 9 gun sonra oldu yerlesme. 10. Gun pembe kahve damlamalar seklinde devam etti. Yogun regl agrisi yasadim. Kesin regl oldum dedim her defasinda. Göğüs hassasiyetim oldu normalde hic olmazdi.

yerleşme kanaması ortalama 10 gün sonra olur diye biliyorum canım

Bnde de şuan öyle kahve akıntım olunca yumurtlama testi kullandım pozitif gibiydi o zamandan bu zamana hep akıntı var bi 3-4 gün önce azalır gibi oldu yine yoğunlaştı. Kıvamı bazen çamur bazen yapışık gibi kahve kanlı şekilde. Bu ay dostinex kullanıyorum onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin canım 🤲

Back
X