- 26 Kasım 2014
- 15
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi onelittlelife
-
Ben de 5. Sınıfı bitirmiştim galiba 6. Sınıf diye hatırlıyorum,annem de benim yaşlarımda olmuş ve kızınız 12 değil 11 yaşında oluyor 2003 doğumlu ise.Herkese selam. Benim 2003 doğumlu bir kızım var. Kendisi bu yaz, yani 2014'ün yazında regl oldu. Ben 8 sınıf gibi bi yaşta olduğum için onun ki biraz erken geldi. Tabii ki olan oldu, yazmam saçma ama sizinde fikrinizi almak isterim. 12 yaş sizcede erken mi?
Herkese selam. Benim 2003 doğumlu bir kızım var. Kendisi bu yaz, yani 2014'ün yazında regl oldu. Ben 8 sınıf gibi bi yaşta olduğum için onun ki biraz erken geldi. Tabii ki olan oldu, yazmam saçma ama sizinde fikrinizi almak isterim. 12 yaş sizcede erken mi?
Doktorlar zaten 9-13 yaş arası diyor kızlar ergenlik yaşını normal bir yaş yani konu sahibinin kızı.Son zamanlar da o kadar çok duyuyorum ki erken regl olan kızları 9 yaşında olanlar bile var. çok şaşırıyorum valladoktora götürün ama bence yiyilen yiyeceklerden hormonlardan olduğu düşünüyorum
o zaman ben anormal bi yaşta olmuşummmDoktorlar zaten 9-13 yaş arası diyor kızlar ergenlik yaşını normal bir yaş yani konu sahibinin kızı.
12 yaşında değil kiziniz, 11 yaşında. Ben de 11im bittiginde olmuştum.
8 yaşında bile olanlar var artik..
Normal yaşında olmuş. .
Kaç yaşında oldun,ben de 5. Sınıfı bitirdiğim sene diye hatırlıyorum 11-12 yaş arası annemde benim yaşlarımda olmuş 12 civarı.o zaman ben anormal bi yaşta olmuşummmson zamanlar da daha çok küçük kızlardan duyunca öyle bi kanıya vardım
12 yas normal bence.
Ama boyu kisa, daha gelisimi tamamlanmadiysa doktora goturup danisabilirsiniz.
Kızınız şuan tam 11 yaşında Mayıs ayında ise 12 yaşında olacak.Ama ay var. Kızım bu matıs ayında 11 yaşını bitirdi. Şuan 12'nin içinde.
Ama ay var. Kızım bu matıs ayında 11 yaşını bitirdi. Şuan 12'nin içinde.
Erken değil artık arkadaşım, zaman ilerledikçe ergenlik yaşı düşüyor ve erken regl oluyor genç kızlar.
Benim o yaşta regl olan bir çok öğrencim var. İçiniz rahat olsun.
Yo hayır herşeyi normal.
Yani biraz erken mi geldi? Kızımdan 9 ay küçük kuzeni kızımdan 6 ay daha erken oldu. O da mı anormal? Ay bilemedim ://Bazi kizlar erken gelisiyor.
Ben de ortaokul birdim regl oldugumda.
Bazi arkadaslarim da benden iki sene sonra filan olmustu.
Endiseleniyorsaniz, bir doktora muayne olun isterseniz, iciniz rahatlar.
9, 10 yas olsa endise ederdim, ama 11 bitmek uzereyse cok ta kotu deyil gibi geldi bana.
Kızların ergenlik yaşı 9-13 yaş arasıdır,erkeklerden erken girerler,diğer kızında normal.Yani biraz erken mi geldi? Kızımdan 9 ay küçük kuzeni kızımdan 6 ay daha erken oldu. O da mı anormal? Ay bilemedim ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?