• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gününe 6 gün kala ovülasyon testi

Tomurcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
122
47
98
36
Bugün itibaren 6 gün kaldı regl gününe, bu ay hariç göğüs hassasiyeti ve birçok belirtileri hep yaşadım sonuç negatifti. Dedim hiç bir belirti yok gidip ovülasyon testi yapayım (normalde yumurtlama günü harici çift çizgi hiç görmedim) çift çizgi çıktı ve gebelik testi yaptım varla yok arasında bir çizgi belirdi 5. dakikada sizce durum ne olabilir. 6 günde geçmek bilmez şimdi.

Eklentiler

• 20210707_121426.jpg
    20210707_121426.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 718
  • 20210707_121439.jpg
    20210707_121439.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 537
test sankı bı 4 5 dk kurusa yerlesse daha da netlescek gbı duruyor. eegr atmadıysan baksaydın bı daha. ıstersen yarın yap ben cızgı gordum pembe de . zaten gebelık testınde bıraz belırgın cıkmaya baslamadan ovulasyon piklemiyo:)

Tek çizgiye düşünce hayal kırıklığı yaşadım yarın değil yarından sonra yapacağım aldım canım
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?

Eklentiler

• IMG_20210712_152125.jpg
    IMG_20210712_152125.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 400
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Canım çatlamışsa değerlendir.

Ya inşallah vardır inşallah 🙏🏻 ben de adete altı gün önce falan öğrenmiştim erken gebelik testiyle. Erken gebelik testi al bir tane daha belirgin çıkar bence
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün arasında ağrı giriyor hafifce sizce gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.jpg
    IMG_20210715_154250.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 459
Konuyu yanlış anlamışım kusura bakma lütfen, şimdi tekrar çektim çizgi kaybolmuş😔
Cnm bende yumurtlama takibi yapıyorum ilk oğluma test sayesinde oldu şuan denemedeyim yumurtlama testinde öğrendim sonra hamilelik testi yaptım şuan sende hamilelik Yok bende yapıyorum boş çıkıyor kaç gün geçti ben geç döllenmeden şüpheleniyorum yumurtlamadan kaç gün gecti

Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün arasında ağrı giriyor hafifce sizce gebelik olabilir mi?
Hamilesin tatlım doktora gitin mi

Back