- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
Canım adetten önce koyu çıkabiliyor ben de test yapmıştım ve koyuydu bir iki gün içinde adet oldum bak bu da testlerimaynen cnm bende o soruyu merak edip konu açtım ama demek ki regle yakın zaten koyu oluyor çoğunda ..
şimdi gebe misin cnm ☺☺
Yok şu anda değilim. Virüs kaosu bitsin tekrar düşünüyorum ama inşallahaynen cnm bende o soruyu merak edip konu açtım ama demek ki regle yakın zaten koyu oluyor çoğunda ..
şimdi gebe misin cnm
Anladım cnm demek ki normalmiş bu durum .. bir iki güne olurum sanırım bendeCanım adetten önce koyu çıkabiliyor ben de test yapmıştım ve koyuydu bir iki gün içinde adet oldum bak bu da testlerim
İnşaalalh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinYok şu anda değilim. Virüs kaosu bitsin tekrar düşünüyorum ama inşallah
Bende bu ay klomen ve iğne kullandım ondan biraz merak ettim cnm .. herhangi bir sorununuz var mıydı sizin ?Ovulasyonda benimde böyle koyu cikmisti canim bense martta klomen ile.hamile.kaldim
Rabbim.darisi tum isteyenin bekleyenin basima su mubarek gunlerde herkesinn yuzunu güldürsün mevlam
Ilk idrarla degil ikinci idrarla canim.duzen ayni ramazan ayi ugur getirsin meleginizini getirsin insalllaaahMerhabalar. Ovülasyon testini oruçluyken nasıl yapıyosunuz. Ben ikinci idrarla yapıyorum ama sonuçta bişey içmediğim için o da beklemiş idrar olmuyo mu diye bi soru var aklımda
Bende ikinci idrarla yapıyorum zaten birsey içmeden yapılması gerek ya bence o kadar da farkı yok cnmMerhabalar. Ovülasyon testini oruçluyken nasıl yapıyosunuz. Ben ikinci idrarla yapıyorum ama sonuçta bişey içmediğim için o da beklemiş idrar olmuyo mu diye bi soru var aklımda
O zaman doğru yapıyorum. Amiin inşallah. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahIlk idrarla degil ikinci idrarla canim.duzen ayni ramazan ayi ugur getirsin meleginizini getirsin insalllaaah
Benim biraz karisik vajinimustum 3 bucuk yildir yarim bisekilde yapabiliyoduk.Bende bu ay klomen ve iğne kullandım ondan biraz merak ettim cnm .. herhangi bir sorununuz var mıydı sizin ?
Aminnn canim insalllah allah razi olsunO zaman doğru yapıyorum. Amiin inşallah. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Allah çabamızı karşılıksız bırakmasın canımBende ikinci idrarla yapıyorum zaten birsey içmeden yapılması gerek ya bence o kadar da farkı yok cnm
Amin cnm inşallah bakalımO zaman doğru yapıyorum. Amiin inşallah. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Amin kuzum aminAllah çabamızı karşılıksız bırakmasın canım
Benim bu ay 4. Ayım ama inan şimdiden çok yoruldum. Geçen ay pco olduğumu öğrendim. Ama şimdi düşünüyorum da hayatımda hiçbişeyi kolay elde etmedim hep çok uğraşmam gerekti ama sonu güzel oldu. İnanıyorum sonu güzel olcak hepimizim için güzel olsunAmin kuzum aminbir senedir uğraş dur
Benim normalde iki yıldır ama bazı aylar hiç üstünde durmadık diye toplam 1 yıldır anca bebek için uğraşıyoz..Benim bu ay 4. Ayım ama inan şimdiden çok yoruldum. Geçen ay pco olduğumu öğrendim. Ama şimdi düşünüyorum da hayatımda hiçbişeyi kolay elde etmedim hep çok uğraşmam gerekti ama sonu güzel oldu. İnanıyorum sonu güzel olcak hepimizim için güzel olsun
Doktorum sadece glifor verdi kuzum o da hem insülin direncini dengelesin hem de yumurtlamaya yardımcı olsun diye. Dün ve önceki gün ovülasyon testlerinde pik gördüm bugün silik. Buna bile çok mutlu oldum çünkü adetim yine gecikecek kesin diye düşünüyodum. Dünü değerlendirdik bugünü ve yarını da değerlendiricez gerisi kısmet. 3 ay olmazsa da başka bi tedavi için gel dedi doktorBenim normalde iki yıldır ama bazı aylar hiç üstünde durmadık diye toplam 1 yıldır anca bebek için uğraşıyoz..
pko sıkıntı yaratabilir ama önce onun tedavisini ol bence çünkü gebelik olunca kimyasal yada düşük riski de baya oluyor mesela ben bir kimyasal geçirdim ..
Bu hayatta gerçekten kolay lokma yok resmen hersey için çaba gerekiyor ama başaracağız elbet
İnşallah tedaviye gerek kalmadan mucizen senle olur cnmDoktorum sadece glifor verdi kuzum o da hem insülin direncini dengelesin hem de yumurtlamaya yardımcı olsun diye. Dün ve önceki gün ovülasyon testlerinde pik gördüm bugün silik. Buna bile çok mutlu oldum çünkü adetim yine gecikecek kesin diye düşünüyodum. Dünü değerlendirdik bugünü ve yarını da değerlendiricez gerisi kısmet. 3 ay olmazsa da başka bi tedavi için gel dedi doktor
Adetin kaçıncı günü piki gördün canım ben de şeker ilacını kullanıyorum adetin 12. Günü daha pik göremedimDoktorum sadece glifor verdi kuzum o da hem insülin direncini dengelesin hem de yumurtlamaya yardımcı olsun diye. Dün ve önceki gün ovülasyon testlerinde pik gördüm bugün silik. Buna bile çok mutlu oldum çünkü adetim yine gecikecek kesin diye düşünüyodum. Dünü değerlendirdik bugünü ve yarını da değerlendiricez gerisi kısmet. 3 ay olmazsa da başka bi tedavi için gel dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?