Gebeliğe Hazırlık Regl günü yapılan ovulasyon testleri 🐿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen cnm bende o soruyu merak edip konu açtım ama demek ki regle yakın zaten koyu oluyor çoğunda ..
şimdi gebe misin cnm ☺☺
Canım adetten önce koyu çıkabiliyor ben de test yapmıştım ve koyuydu bir iki gün içinde adet oldum bak bu da testlerim

Eklentiler

• F638346D-415D-4119-B2DB-733F8556DFEB.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 25
  • C329336B-231D-4B26-A134-CFBE455E167E.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 18
Canım adetten önce koyu çıkabiliyor ben de test yapmıştım ve koyuydu bir iki gün içinde adet oldum bak bu da testlerim
Anladım cnm demek ki normalmiş bu durum .. bir iki güne olurum sanırım bende

Ovulasyonda benimde böyle koyu cikmisti canim bense martta klomen ile.hamile.kaldim
Rabbim.darisi tum isteyenin bekleyenin basima su mubarek gunlerde herkesinn yuzunu güldürsün mevlam

Merhabalar. Ovülasyon testini oruçluyken nasıl yapıyosunuz. Ben ikinci idrarla yapıyorum ama sonuçta bişey içmediğim için o da beklemiş idrar olmuyo mu diye bi soru var aklımda

Ovulasyonda benimde böyle koyu cikmisti canim bense martta klomen ile.hamile.kaldim
Rabbim.darisi tum isteyenin bekleyenin basima su mubarek gunlerde herkesinn yuzunu güldürsün mevlam
Bende bu ay klomen ve iğne kullandım ondan biraz merak ettim cnm .. herhangi bir sorununuz var mıydı sizin ?

Merhabalar. Ovülasyon testini oruçluyken nasıl yapıyosunuz. Ben ikinci idrarla yapıyorum ama sonuçta bişey içmediğim için o da beklemiş idrar olmuyo mu diye bi soru var aklımda
Ilk idrarla degil ikinci idrarla canim.duzen ayni ramazan ayi ugur getirsin meleginizini getirsin insalllaaah

Bende ikinci idrarla yapıyorum zaten birsey içmeden yapılması gerek ya bence o kadar da farkı yok cnm

Bende bu ay klomen ve iğne kullandım ondan biraz merak ettim cnm .. herhangi bir sorununuz var mıydı sizin ?
Benim biraz karisik vajinimustum 3 bucuk yildir yarim bisekilde yapabiliyoduk.
Kasimda yendim vajinimus o zamandan beride tam birlesme oluodu hala olmamisti doktoruma anlattim durumu testlerim herseyimiz normaldi ama cikolata kisti cikti bende blmiyorum bazilarinda engel olabiliyormus ama.doktorum suan yerinde sknti yok dedi klomebe baslatti cok sukur oldu

Amin kuzum amin bir senedir uğraş dur
Benim bu ay 4. Ayım ama inan şimdiden çok yoruldum. Geçen ay pco olduğumu öğrendim. Ama şimdi düşünüyorum da hayatımda hiçbişeyi kolay elde etmedim hep çok uğraşmam gerekti ama sonu güzel oldu. İnanıyorum sonu güzel olcak hepimizim için güzel olsun

Benim normalde iki yıldır ama bazı aylar hiç üstünde durmadık diye toplam 1 yıldır anca bebek için uğraşıyoz..
pko sıkıntı yaratabilir ama önce onun tedavisini ol bence çünkü gebelik olunca kimyasal yada düşük riski de baya oluyor mesela ben bir kimyasal geçirdim ..
Bu hayatta gerçekten kolay lokma yok resmen hersey için çaba gerekiyor ama başaracağız elbet

Doktorum sadece glifor verdi kuzum o da hem insülin direncini dengelesin hem de yumurtlamaya yardımcı olsun diye. Dün ve önceki gün ovülasyon testlerinde pik gördüm bugün silik. Buna bile çok mutlu oldum çünkü adetim yine gecikecek kesin diye düşünüyodum. Dünü değerlendirdik bugünü ve yarını da değerlendiricez gerisi kısmet. 3 ay olmazsa da başka bi tedavi için gel dedi doktor

İnşallah tedaviye gerek kalmadan mucizen senle olur cnm
Test yapmaya devam et bi cok kişi bu testlerle gebe kalıyor .. pko için doğal kürler de var Aslan pençesi felan zamanla dene eğer gebelik olmassa macun ve kürlere de bakarsın kuzum

Adetin kaçıncı günü piki gördün canım ben de şeker ilacını kullanıyorum adetin 12. Günü daha pik göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…