Merhaba canm böyle hamilelik öğrenen çok arkadaşım var daha önce pik olduysa hamilelik olma şansı yüksekSelam kızlar bu konuyu cok arattım ama çıkmıyor demek ki yok
bilgilendirme amaçlı acıyorum konuyu çünkü biz anne olmak isteyen o kadar bayan var ki herseyi yapar araştırır olduk ..
şimdi ben bugün regl olacaktım ama daha olmadım hafif üşüme hissediyorum olacam sanırım ama aklıma takılan su oldu
• 3 gündür ovulasyon testi yaptım öylesine ve gittikçe pike gitti .. ya hamilelik var yada regl zamanı hormonlar daha da tavan yapıyor bunun cevabını bulacam
.. tekli attığım hamile olduğum zamandan kalma orda gebeydim ama silik gibi cıkmıstı ..
3 lü attığımda bu 3 günün .. nerdeyse pik oldu .. şimdi sonucu iki güne yazarım buraya gebelik var mı yok mu diye ..
sadece bilgi amaçlı yazıyorum
Sevgiler
Merhaba cnm Ben bu ay klomen+iğne kullandım ama 14. Günde testim negatifti daha da yapmadım bugün 19. Gün olmuş reglim de gecikti 1 gün .. bakalım sonuc noluyor ☺Merhaba canm böyle hamilelik öğrenen çok arkadaşım var daha önce pik olduysa hamilelik olma şansı yüksek
Hmm gebe olma şansın var o zaman inşallah öyledir canmMerhaba cnm Ben bu ay klomen+iğne kullandım ama 14. Günde testim negatifti daha da yapmadım bugün 19. Gün olmuş reglim de gecikti 1 gün .. bakalım sonuc noluyor ☺
Pek ümitli olmasam da inşallah kuzum cok teşekkür ederimHmm gebe olma şansın var o zaman inşallah öyledir canm
Test yap sonucu yaz bize dePek ümitli olmasam da inşallah kuzum cok teşekkür ederim❣
İki gün daha bekleyip oyle yapıcam cnm yazarım burayaTest yap sonucu yaz bize de
Eki Görüntüle 2628760 Selam gizem
Bende günlerdir bu konunun cevabını arıyorum bunlar son üç gün testlerim bat yarin veya öteki gün olmam lazım normal şartlarda ama düzensizlik olduğu için kesin şu gün diyemiyorum
Ovilasyon 19 gün testim baya koyu çıktı ama pik değildi sonradan yok olucak kadar silikleşti sanırım o zaman yumurtladım diyorum PCOS olduğum için kaliteli yunurtlayamıyorum sanırımondan cok koyu olmamışdur diye düşünüyorum öğünde vücut ısım cok yüksekti
Yani adete yakın böle koyulaşmaya başlamasına anlam veremedim sence hamilelik olabilir mi
Yok canım sadece o gün ateşimin yüksek olduğunu anlamıştım ve gerçekten yüksekti ısım bida hiç bakmadım şimdi bakıcam normal de 35 seyreder hepBide cnm ateş ölçümü yapıyorum bi kaç gündür hep 36 ve üstü çıkıyor sen hiç takip ettin mi ?-Yagmur-
İnşallah hamilesindir testlerin baya koyu canım çok öğrenen var bu şekildeSelam kızlar bu konuyu cok arattım ama çıkmıyor demek ki yok
bilgilendirme amaçlı acıyorum konuyu çünkü biz anne olmak isteyen o kadar bayan var ki herseyi yapar araştırır olduk ..
şimdi ben bugün regl olacaktım ama daha olmadım hafif üşüme hissediyorum olacam sanırım ama aklıma takılan su oldu
• 3 gündür ovulasyon testi yaptım öylesine ve gittikçe pike gitti .. ya hamilelik var yada regl zamanı hormonlar daha da tavan yapıyor bunun cevabını bulacam
.. tekli attığım hamile olduğum zamandan kalma orda gebeydim ama silik gibi cıkmıstı ..
3 lü attığımda bu 3 günün .. nerdeyse pik oldu .. şimdi sonucu iki güne yazarım buraya gebelik var mı yok mu diye ..
sadece bilgi amaçlı yazıyorum
Sevgiler
Yok canım sadece o gün ateşimin yüksek olduğunu anlamıştım ve gerçekten yüksekti ısım bida hiç bakmadım şimdi bakıcam normal de 35 seyreder hep
İnşallah tedavıye yanıt verirsin hamilesindir inşallah canımşimdi bakıp geliyorum
Oyyy cok teşekkür ederim kuzumİnşallah hamilesindir testlerin baya koyu canım çok öğrenen var bu şekilde
Ne demek canım hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah çıkarsa bi kez daha inanıcam lı testineOyyy cok teşekkür ederim kuzumamin inşallah evet koyu çıkıyor bakalım
İnşallah ikimizde de vardır bebiş .. aslında oyle ümitli değilim şimdi regl dahi olsa şaşırmam ama bakalım ☺☺
taamm bekliyom. Seni cnm ❣
İnşallah canım benim .. aynen ben aslında pek güvenmiyorum amaNe demek canım hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah çıkarsa bi kez daha inanıcam lı testine
Allahtan umut kesilmezİnşallah canım benim .. aynen ben aslında pek güvenmiyorum ama
Ben takip hiç yapmıyordum yani arada ole can sıkıntısına bakardım 35 35 buçuk seyreder ama hiç 36 görmezdim. Acılaştık günü 36nın üzerine çıkmıştı sen söyleyince bi bakayım dedim ben şok Ya senşn normalde kaç seyreder ve suan kaçAteş yüksek cnm benim de aynı çıkıyor ☺☺ Ay hadi bakalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?