- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Yani birliktelik olmalı demi suan çatlayqbilir de kasık ağrım da var çünküBence kesinlikle yumurta oluşuyor cünkü benim yumurtlama günümde bir tek testim böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani birliktelik olmalı demi suan çatlayqbilir de kasık ağrım da var çünküBence kesinlikle yumurta oluşuyor cünkü benim yumurtlama günümde bir tek testim böyle oldu
Ben 2000 TL ye bile duydum canım , devlette bile filmi çıktı almak için ekstra para istiyorlarmış Ne anladım bu işten o zaman. En azndan veririm 700TL kafam rahat olur. Bir de devlette ilaç falan da içmen gerekiyormuş bilmem ne .Biliyorum cnm ben 400 e çektirmiştim ama anestesisiz başka özeller 1000 e cekiyor
Hmm hiç bilmiyordum bunu ya ne yapacağımızı şaşırdık resmen en iyisi canım sonucunu bana da yaz memnun kalıp kalmadığını da cnmBen 2000 TL ye bile duydum canım , devlette bile filmi çıktı almak için ekstra para istiyorlarmış Ne anladım bu işten o zaman. En azndan veririm 700TL kafam rahat olur. Bir de devlette ilaç falan da içmen gerekiyormuş bilmem ne .
Evet bugünü ve yarıno değerlendir mutlaka benimde hep karnım ağırdı yumurtlama günümdeYani birliktelik olmalı demi suan çatlayqbilir de kasık ağrım da var çünkü
Tamam cnm cok teşekkür ederimEvet bugünü ve yarıno değerlendir mutlaka benimde hep karnım ağırdı yumurtlama günümde
bişey değil canımTamam cnm cok teşekkür ederim
Bundan evvelkinde daha koyuysa şu an daha silikleşmişse çatlamış olabilirBugün ki test biraz daha silik sanki çatlamış mı oluyor acaba bilen
Evet cnm oyle değerlendirdik ama bakalımBundan evvelkinde daha koyuysa şu an daha silikleşmişse çatlamış olabilir
Merhabalar... ilk kez mi yumurtlamayı hissediyorsunuz? Batma şeklinde bir ağrı mı? İnanın benim yıllardır yumurtlama dönemi hep ağrılı geçiyor. Şiddetli üstelik ve hep sol. Kaç gündür ağrınız var?Cok kasık ağrısı var bende ya normal mi acaba sol kasık ağrıyıp duruyor
daha önce de hissetmiştim bir iki kez ama bu sefer cok hissediyorum ya adetim biteli 4 gün oluyor ama 6 gündür hissediyorum ... birlikte olmaya bile çekinir. OldumMerhabalar... ilk kez mi yumurtlamayı hissediyorsunuz? Batma şeklinde bir ağrı mı? İnanın benim yıllardır yumurtlama dönemi hep ağrılı geçiyor. Şiddetli üstelik ve hep sol. Kaç gündür ağrınız var?
Tıpkı anlattığınız durumu ben yıllardır her ay yaşıyorum. Ağrınız batma şeklinde midaha önce de hissetmiştim bir iki kez ama bu sefer cok hissediyorum ya adetim biteli 4 gün oluyor ama 6 gündür hissediyorum ... birlikte olmaya bile çekinir. Oldum
Çok erkenmiş 7. gün. Ben de 10. gün yumurtlamayı gördüğüm oluyor. Peki yumurtlama regl ağrınız olur mu sizinBende ovulosyonu adetimin 7.günü görüyorum. Doktorlar bu duruma normal bakmıyorlar , hamile kalamazsınız demiyorum yanlış anlamayın ama iyi bir kadın doğumcu ile gitmenizi tavsiye ederim.
Evet artık ayırt edebiliyorum , 3 gün regli görür sonra lekelenme oluyor , kasıklarımda batmalar oluyor ...Çok erkenmiş 7. gün. Ben de 10. gün yumurtlamayı gördüğüm oluyor. Peki yumurtlama regl ağrınız olur mu sizin
Evet sızlama batma şeklinde ilk defa yaşıyorum böyleTıpkı anlattığınız durumu ben yıllardır her ay yaşıyorum. Ağrınız batma şeklinde mi
Merkez 2 buçuk saat uzaklıkta gidip gelmem 5 saati alır ya gözüm yemiyor 20 güne izne gidicez orda gidicem inşBende ovulosyonu adetimin 7.günü görüyorum. Doktorlar bu duruma normal bakmıyorlar , hamile kalamazsınız demiyorum yanlış anlamayın ama iyi bir kadın doğumcu ile gitmenizi tavsiye ederim.
Bilmiyorum ben de her ay olur yumurtlama dönemi yani korkmayınEvet sızlama batma şeklinde ilk defa yaşıyorum böyle
adetin 2/3. günü gidin derim genel muayene olursunuz hemMerkez 2 buçuk saat uzaklıkta gidip gelmem 5 saati alır ya gözüm yemiyor 20 güne izne gidicez orda gidicem inş