• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl günü yapılan ovulasyon testleri 🐿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben takip hiç yapmıyordum yani arada ole can sıkıntısına bakardım 35 35 buçuk seyreder ama hiç 36 görmezdim. Acılaştık günü 36nın üzerine çıkmıştı sen söyleyince bi bakayım dedim ben şok Ya senşn normalde kaç seyreder ve suan kaç
Benim de 35 altı normalde cnm ama 3 4 gündür 36 kusur çıkıyor ve genelde regl öncesi ateş düşük olur yüksek ateş gebelik belirtisi diyorlar ☺️☺️

Hadi bakalım iki güne sonucumuz belli olacak kuzum birde alt karında sertlik var mı senin Bnde var biraz . Göğüs hassasiyeti de hiç yok akıntı var sarı renkte ..
Bilmem ki ben hep sertim normaldeyse kiloluyum ama etim sert hiç anlamam ama şişkinliğim var göğüs hassasiyeti hiç yol normalde olması lazım adete yakın :işsiz:

Bilmem ki ben hep sertim normaldeyse kiloluyum ama etim sert hiç anlamam ama şişkinliğim var göğüs hassasiyeti hiç yol normalde olması lazım adete yakın :işsiz:
Aynen bende de yok normalde olması lazımdı ☺️ Bakalım artık nasip cnm ☺️☺️

Bakalm yarın adet olmazsam yasak bitince test alıcam gidip cok heyecanlandım şimdi 🥳🥳🥳😀😀

YA bi akrabam geçen yaz bitimine dogru evlendi 5 haftalık evliydi 4 haftalık hamileyim yazmış ne şanstır 💁🏼‍♀️ Benim 3 yıl oldu 😏
Canım kimisi ilk ayda gebe kalabiliyor rabbim sağlıkla büyütsün tabi ama benim eltim de mesela evlenmeden yaptılar şimdi iki aylık evli ama bebeği 4 aylık 😅😅 benim de 2 yıl olacak ama yoğ daha 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Canım kimisi ilk ayda gebe kalabiliyor rabbim sağlıkla büyütsün tabi ama benim eltim de mesela evlenmeden yaptılar şimdi iki aylık evli ama bebeği 4 aylık 😅😅 benim de 2 yıl olacak ama yoğ daha 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Yok artık 😱

Merhaba güzel baslik olmus bende kendi sorumu paylasayim dedim daha da gariplessin konunuz😂

femara ya benzer letrozol kullandim 10. gün pik gösterdi sonra 17-19yine pik gösterdi 20. gün catlama oldu . Bugün 26. günve yine koyulasma var ovulasyon testinde 😂 sanki yine pik olacakmis gibi .
Catlama 8+ gün deyim yani . Arada bi batmalar oluyor sagli sollu .

tahminimce pco danndolayi sürekli lh dergeri yüksek oldugu icin pik gösteriyor ve malesef gercekten nezaman catladigini anliyamiyoruz yada pco kistlerinden dolayi bi cok kez catlama oluyor ki bu bence düsük ihtimal

Merhaba güzel baslik olmus bende kendi sorumu paylasayim dedim daha da gariplessin konunuz😂

femara ya benzer letrozol kullandim 10. gün pik gösterdi sonra 17-19yine pik gösterdi 20. gün catlama oldu . Bugün 26. günve yine koyulasma var ovulasyon testinde 😂 sanki yine pik olacakmis gibi .
Catlama 8+ gün deyim yani . Arada bi batmalar oluyor sagli sollu .

tahminimce pco danndolayi sürekli lh dergeri yüksek oldugu icin pik gösteriyor ve malesef gercekten nezaman catladigini anliyamiyoruz yada pco kistlerinden dolayi bi cok kez catlama oluyor ki bu bence düsük ihtimal
Hoş geldin cnm öncelikle ☺️☺️ Bende pko yok ama geçen ay 3 defa pik yakaladım ve ona rağmen sonuc sıfır oldu
Bazen lh yükseliyor demek ki ve yumurta gelişmese de oluyor anladığım o bence devam et yapmaya çünkü iki kez yumurtlama da oluyormus nadiren ..

resmen vücudumuz dalga geciyor bizle 😅😅

Hoş geldin cnm öncelikle ☺☺ Bende pko yok ama geçen ay 3 defa pik yakaladım ve ona rağmen sonuc sıfır oldu
Bazen lh yükseliyor demek ki ve yumurta gelişmese de oluyor anladığım o bence devam et yapmaya çünkü iki kez yumurtlama da oluyormus nadiren ..

resmen vücudumuz dalga geciyor bizle 😅😅
Canim ben pco oldugu icin lh degeri ssiri yüksek artik normal karislastiriyorum bakalim klomen yan senayisini femara gibi ilac kullandim Günümü bekliyorum :) bence sende sürekli positiv gösteriyorsa bi baktir hormonlarina derim pco cok cabuk ilerliyor malesef .

veya gebelik test yaptin mi ? Ozamanda sürekli positiv gösterebiliyormus

Canim ben pco oldugu icin lh degeri ssiri yüksek artik normal karislastiriyorum bakalim klomen yan senayisini femara gibi ilac kullandim Günümü bekliyorum :) bence sende sürekli positiv gösteriyorsa bi baktir hormonlarina derim pco cok cabuk ilerliyor malesef .

veya gebelik test yaptin mi ? Ozamanda sürekli positiv gösterebiliyormus
En son geçen ay tahlil tuttu doktorum ama hersey iyi dedi bulunduğum yerde ilçe ya imkanlar kısıtlı ..

LH hormonunun yüksek çıkması kötü çünkü gercek yumurtlamayı anlamayamıyor çoğu bayan ..
inşallah senin de çaban boşa gitmez cnm 🤲🤲

Selam kızlar bu konuyu cok arattım ama çıkmıyor demek ki yok 😅
bilgilendirme amaçlı acıyorum konuyu çünkü biz anne olmak isteyen o kadar bayan var ki herseyi yapar araştırır olduk ..
şimdi ben bugün regl olacaktım ama daha olmadım hafif üşüme hissediyorum olacam sanırım ama aklıma takılan su oldu
• 3 gündür ovulasyon testi yaptım öylesine ve gittikçe pike gitti .. ya hamilelik var yada regl zamanı hormonlar daha da tavan yapıyor bunun cevabını bulacam 😁
.. tekli attığım hamile olduğum zamandan kalma orda gebeydim ama silik gibi cıkmıstı ..
3 lü attığımda bu 3 günün .. nerdeyse pik oldu .. şimdi sonucu iki güne yazarım buraya gebelik var mı yok mu diye ..
sadece bilgi amaçlı yazıyorum 🥰🥰
Sevgiler 💋
Bende meraktan hamile olduğumu öğrenince yapmıştım silik çıkmıştı. Bat’a 3-4 gün kala yani. 5 haftalık hamileyken falan kopkoyuydu ama. Zaten diyorlardı adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor diye. Öyle de oldu. Geçen aylarda adete yakın yaptım baya koyuydu sizin gibi ama adet oldum. Sonra araştırdım LH dalgalanma yapan bi hormonmuş. Adetten hemen önce yapanlar bu çelişkiye düşüyorlar malesef.

Bende meraktan hamile olduğumu öğrenince yapmıştım silik çıkmıştı. Bat’a 3-4 gün kala yani. 5 haftalık hamileyken falan kopkoyuydu ama. Zaten diyorlardı adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor diye. Öyle de oldu. Geçen aylarda adete yakın yaptım baya koyuydu sizin gibi ama adet oldum. Sonra araştırdım LH dalgalanma yapan bi hormonmuş. Adetten hemen önce yapanlar bu çelişkiye düşüyorlar malesef.

aynen cnm bende o soruyu merak edip konu açtım ama demek ki regle yakın zaten koyu oluyor çoğunda ..
şimdi gebe misin cnm ☺️☺️

Back