- 21 Kasım 2022
- 22
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar her 28 günde 1 e göre hesaplama yapılıyor ama ben FLO kullanıyorum. O tahmini olarak bana söylüyor. Bazen 30 31 günde bazen 26 27 günde 1 oluyor. Ama mesela floya göre reglim 2 gün geçmişken, 28gün hesaplamasına göre 5 gün gecikmiş oluyor. Hangisini baz alacağım?
Calci bak benimde gecikti 33. Gün hoşafmansu yolda sanırımEtiyopyalı'dan mı ? Test yapın mutlaka.
Kızlar her 28 günde 1 e göre hesaplama yapılıyor ama ben FLO kullanıyorum. O tahmini olarak bana söylüyor. Bazen 30 31 günde bazen 26 27 günde 1 oluyor. Ama mesela floya göre reglim 2 gün geçmişken, 28gün hesaplamasına göre 5 gün gecikmiş oluyor. Hangisini baz alacağım?
Calci bak benimde gecikti 33. Gün hoşafmansu yolda sanırım
Ya ahahaha niye milletin sevisme cetelesini tutuyosun kizimmm muhasebeciligin verdiği bi aliskanlik mi bu?Şekerim senin cinsel hayatın aktif değil ki? Gerçi Haşofmansu bir ihtimal de olabilir
Arkadaş daha geçenlerde sevişti ve sanrım korunmadı. Melez bir bebek geliyor
3 günlük insanlarla korunmasız ne cesaretle ilişkiye giriyorlar gerçekten aklım almıyor hiç mi sağlıklarının önemi yok kafamda bu sorularEtiyopyalı'dan mı ? Test yapın mutlaka.
Ya ahahaha niye milletin sevisme cetelesini tutuyosun kizimmm muhasebeciligin verdiği bi aliskanlik mi bu?
Günlerce dediğin 2 kere soru sordum sadece bence kendine bi sosyal hayat edinmelisin burada insanları sürekli stalklamak yerine. Hayır anlamıyorum buradaki kişilerin ne yazdığı hatırlayacak kadar mı arkadaş çevreniz yok git takıl çalış et eğlen birilerini bulMesleki deformasyon Ya günlerce konu açtı adam hakkında . Unutmak ne mümkün. ağırdan alırken bir anda sevişmesini falan unutamıyorum işte
Günlerce dediğin 2 kere soru sordum sadece bence kendine bi sosyal hayat edinmelisin burada insanları sürekli stalklamak yerine. Hayır anlamıyorum buradaki kişilerin ne yazdığı hatırlayacak kadar mı arkadaş çevreniz yok git takıl çalış et eğlen birilerini bul
Calcim aktıf değil o doğru son ilişkim nisan başında olduu oda haşofman üzerinden sürtünmeyle oldu boşalma olmadı sanırsam artık tam cinsel ilişkiye no olursa haşofmandan olcak geciktim yolda sanırım teyzoşuŞekerim senin cinsel hayatın aktif değil ki? Gerçi Haşofmansu bir ihtimal de olabilir
Arkadaş daha geçenlerde sevişti ve sanrım korunmadı. Melez bir bebek geliyor
Calcim aktıf değil o doğru son ilişkim nisan başında olduu oda haşofman üzerinden sürtünmeyle oldu boşalma olmadı sanırsam artık tam cinsel ilişkiye no olursa haşofmandan olcak geciktim yolda sanırım teyzoşu
Ben çocuk gelişimi öğrencisiydim lisede meslek öğretmenimiz hesaplamayı öğretmişti ben hala öyle hesaplıyorum uygulama falan hikaye son adet tarihinin ilk gününü baz alıyorsun atıyorum 5 günmü sürüyor o tarihten 5 gün geri gidiyorsun bi sonraki adet tarihini buluyorsunKızlar her 28 günde 1 e göre hesaplama yapılıyor ama ben FLO kullanıyorum. O tahmini olarak bana söylüyor. Bazen 30 31 günde bazen 26 27 günde 1 oluyor. Ama mesela floya göre reglim 2 gün geçmişken, 28gün hesaplamasına göre 5 gün gecikmiş oluyor. Hangisini baz alacağım?
Ben hic hesaplamadim daha. Yas 25 nasilsa her ay oluyom ama evli olsam hesaplardim ivetKızlar her 28 günde 1 e göre hesaplama yapılıyor ama ben FLO kullanıyorum. O tahmini olarak bana söylüyor. Bazen 30 31 günde bazen 26 27 günde 1 oluyor. Ama mesela floya göre reglim 2 gün geçmişken, 28gün hesaplamasına göre 5 gün gecikmiş oluyor. Hangisini baz alacağım?