- 5 Ağustos 2024
- 134
- 76
- 26
-
- Konu Sahibi parlayanyldz
Bu test hatalı ama başk testle dene canımBugün bat günümdü. Akşam test yaptım böyle çıktı. Üzüldüm. 3. Denememizdi. İnsan ister istemez üzülüyor. Ama galiba negatifi görmeye alıştım.
Üstüne bu ay idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hayatımda ilk defa
O kasık ağrıları bitirdi beni... neyse bundan sonra takmayacağım gerçekten
Psikolojim bozuldu şimdiden
Galiba buradan da uzaklaşma zamanım geldi. Var mı tavsiyeleriniz
Neden hatalı anlamadımBu test hatalı ama başk testle dene canım
Çizgi çok ortada ve silik bir çizgi daha gözüküyor regl oldunmu?Bugün bat günümdü. Akşam test yaptım böyle çıktı. Üzüldüm. 3. Denememizdi. İnsan ister istemez üzülüyor. Ama galiba negatifi görmeye alıştım.
Üstüne bu ay idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hayatımda ilk defa
O kasık ağrıları bitirdi beni... neyse bundan sonra takmayacağım gerçekten
Psikolojim bozuldu şimdiden
Galiba buradan da uzaklaşma zamanım geldi. Var mı tavsiyeleriniz
Yok olmadım. Bugündü bat ama galiba yarın olacağım. Parol içtim az önceÇizgi çok ortada ve silik bir çizgi daha gözüküyor regl oldunmu?
Hiç anlamam böyle ince ayrıntılardan gerçektenÇizgi çok ortada ve silik bir çizgi daha gözüküyor regl oldunmu?
Hiç anlamam böyle ince ayrıntılardan gerçekten
Sabah başka marka test varsa başka markayla yap yoksada aynı markayla bidaha yap kuzumYok olmadım. Bugündü bat ama galiba yarın olacağım. Parol içtim az önce
Reglim agır geçiyor diye önden içeyim dedim
Evet bu test hatalı çok ortada çizgi ve yannda silik çizgi var ama days doctor olduğu için çok önemsemiyorum silik çizgiyi ama çok ortafa
Bir tane tek almıştım. Neyse önemsemeyeceğim artıkEvet bu test hatalı çok ortada çizgi ve yannda silik çizgi var ama days doctor olduğu için çok önemsemiyorum silik çizgiyi ama çok ortafa
Bir tane tek almıştım. Neyse önemsemeyeceğim artık
Oldugu kadar
Teşekkür ederimtest hatalı çok ortada çizgi ve yannda silik çizgi var ama days doctor olduğu için çok önemsemiyorum silik çizgiyi ama çok ortafa
Aynen öyle hayırlısı olsun ben regl oldumda ne oldu dün sabah oldum bugün öğleden sonra bitti nerdeyse damla damla oluyoBir tane tek almıştım. Neyse önemsemeyeceğim artık
Oldugu kadar
Bu da ilginç stresten sebep olabilirAynen öyle hayırlısı olsun ben regl oldumda ne oldu dün sabah oldum bugün öğleden sonra bitti nerdeyse damla damla oluyo
Yok ben inandım zaten menopoz olacağıma bu ay dr a gidip kesinleştirip eşime benden boşanmasını söylicemBu da ilginç stresten sebep olabilir
Üzmeyelim kendimizi ya olan olur yapacak bir şey yok
Ay lütfen böyle deme. Dnalarımız bile etkileniyormuş sözlerdenYok ben inandım zaten menopoz olacağıma bu ay dr a gidip kesinleştirip eşime benden boşanmasını söylicem
Benim annemlerde genetik erken menapoz bnmde fsh yüksek zaten regllerimde bozuldu iyice büyük ihtimal menapoza giriyorumAy lütfen böyle deme. Dnalarımız bile etkileniyormuş sözlerden
Bak benim yakından tanıdığım biri bu ay hamilelik haberini aldı. Kıza doktorlar asla olmaz demişler. Yumurtalıklarını alacaklardı ameliyatla. Öyle bir kist varmış düşün
Daha yaşı 23 mü neydi
Allah verecekse veriyor işte bak
11 ay olmuştu onda da
Sende elhamdülillah sorun yok neden olmayasın hamile?
Biliyorum demiştin ama bence her şeyin ötesinde ve her güce sahip bir Allah varBenim annemlerde genetik erken menapoz bnmde fsh yüksek zaten regllerimde bozuldu iyice büyük ihtimal menapoza giriyorumben yanıyorum madem eşim neden yansın bitsin en azından o yeniden evlenip çocuk sahibi olabilir