17 gün nasıl beklediniz kan testi yapsaydınız ya ben 2gün geçti tedirgin oldumİyi akşamlar
Reglim 17gün gecikti iki kere 1hafta arayla test yaptım ama tek çizgi
Göğüslerimde mavi çizgiler belirginleşmiş karnım çok şiş ve sağ kasığım 3 haftadır sızlıyorKan vermeden önce danışmak istedim hevesim kırılsın istemiyorum Bu arada 8aylık evliyim hiç korunmadık ama ilk 3 ay vajinusmus tedavısı oldum son 5aydır rahatım ama ikinci kez 17gün gecikiyor geçen ayda tarlusalla adet oldum
Doktor a gittiniz mi? Pko olabilir?İyi akşamlar
Reglim 17gün gecikti iki kere 1hafta arayla test yaptım ama tek çizgi
Göğüslerimde mavi çizgiler belirginleşmiş karnım çok şiş ve sağ kasığım 3 haftadır sızlıyorKan vermeden önce danışmak istedim hevesim kırılsın istemiyorum Bu arada 8aylık evliyim hiç korunmadık ama ilk 3 ay vajinusmus tedavısı oldum son 5aydır rahatım ama ikinci kez 17gün gecikiyor geçen ayda tarlusalla adet oldum
Ya ayıptır söylemesi taşındığımız için 20 gündür hiçbir yere gidemedik dün oturduk daha haftaya kan testi yapacam sabırlı olmak istedim biraz daha önce gecikme olduğu için17 gün nasıl beklediniz kan testi yapsaydınız ya ben 2gün geçti tedirgin oldum
Pkolu değilim çok şükür 2 kere doktor değiştirdim be test yaptım yumurtalıklarım rahmim ve hormonlarım temiz çok şükür bakalım haftaya gideceğim doktora bekarkende evlendikten sonra da iki kere gecikmem olduDoktor a gittiniz mi? Pko olabilir?
Ozaman bol bol çalışın :) tabi stres ve kafaya takmak yok..Pkolu değilim çok şükür 2 kere doktor değiştirdim be test yaptım yumurtalıklarım rahmim ve hormonlarım temiz çok şükür bakalım haftaya gideceğim doktora bekarkende evlendikten sonra da iki kere gecikmem oldu
Ya ayıptır söylemesi taşındığımız için 20 gündür hiçbir yere gidemedik dün oturduk daha haftaya kan testi yapacam sabırlı olmak istedim biraz daha önce gecikme olduğu için ☺
Hayır ya olunur tabii tedirgin. Benimde 3 gün geçti gittim kan verdim hemde emin olmak için bi devlet bi özel ama negatif bthcg. İlk kez adetim gecikti, belirtilerim de vardı idrar testim de çift çizgiydi ama kanda birşey yok acaba neden regl olmadım bende onu düşünüyorum şuan. Hamile olmadığımamı üzülücem buna mı çok üzgünüm20 gün gecikiyorsunuz ve bu kadar rahatsınız ? Ben 8 gün gecikmeye panik olmuştum aceba yolunda gitmeyen birşey mi var diye kist filan.. Ben mi anormalim aceba.
Hayır ya olunur tabii tedirgin. Benimde 3 gün geçti gittim kan verdim hemde emin olmak için bi devlet bi özel ama negatif bthcg. İlk kez adetim gecikti, belirtilerim de vardı idrar testim de çift çizgiydi ama kanda birşey yok acaba neden regl olmadım bende onu düşünüyorum şuan. Hamile olmadığımamı üzülücem buna mı çok üzgünüm
Benimde herşeyim temizdi çok şükür ama bu ay regl olamadım çok sevinmiştim kaset testte çizt çizgi görünce. Sevşncim tam tersine döndü bi yandan hala umutluyum adet olmayı bekleyeceğim haftaiçi direk doktora gidicem. Sende hamilesin canım sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur derler yaBende adet olmak için dua eder hale gelmiştim deli gibi internette adeti hangi besin getirir diye araştırıyordum çünkü test negatifti.. Meğerse yumurtalık tembelliği varmış bende her ay düzenli yumurtlama olmadığı için gecikme yapıyormuş. Hsg, hormon tahlilleri, smear, herşey temiz çıkmıştı.
Benimde herşeyim temizdi çok şükür ama bu ay regl olamadım çok sevinmiştim kaset testte çizt çizgi görünce. Sevşncim tam tersine döndü bi yandan hala umutluyum adet olmayı bekleyeceğim haftaiçi direk doktora gidicem. Sende hamilesin canım sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur derler ya
Anlıyorum sizi evet psikolojikte oluyor bazen tepkiler işte bizde umutlanıyoruz. İnşallah dileğiniz gerçekleşirMerhaba bende ayni durumdayim
1 haftadir ağrım var 2 gün gecikti
Bulantım var ateş basmasi kahve kokusundan bile tiksindim istahsiizm ayrica
Ama test yapmaktan korkuyorum negatif sonuç almaktan yoruldum artık
Benim 14-15 şubat yumurtlama olmuştu bu ay klomen kullandım 24 şubat kanda negatif çıktı acaba erken mi yoksa daha varmi adetim geçti sadece dün ve bu gün bulanik pembe akıntı oldu başka gelen giden yok bende kafayi yicem arkadaşımMerhaba bende ayni durumdayim
1 haftadir ağrım var 2 gün gecikti
Bulantım var ateş basmasi kahve kokusundan bile tiksindim istahsiizm ayrica
Ama test yapmaktan korkuyorum negatif sonuç almaktan yoruldum artık
Bende akıntı da yok ama sancidan bittim yürümekte bile zorlandim reglim saat gibidir hiç şaşmaz 2 gündür olmauyorum yumurtlama günüm 15 Şubat'ti bneimdeBenim 14-15 şubat yumurtlama olmuştu bu ay klomen kullandım 24 şubat kanda negatif çıktı acaba erken mi yoksa daha varmi adetim geçti sadece dün ve bu gün bulanik pembe akıntı oldu başka gelen giden yok bende kafayi yicem arkadaşım
Aminnn inşallah rabb'im isteyen herkese nasip etsinBende akıntı da yok ama sancidan bittim yürümekte bile zorlandim reglim saat gibidir hiç şaşmaz 2 gündür olmauyorum yumurtlama günüm 15 Şubat'ti bneimde
Düşünmekten oluyoruz kesin Allah'ım doğru zamanında saglikli bir evlat nasip etsin hepimize
Amin kızlar aminnnAminnn inşallah rabb'im isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?