Gebeliğe Hazırlık Regl gecikmesi idrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lana22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
170
45
28
İstanbul
Merhaba kızlar regl m düzenli olur. Normalde 5 gün öne atardı ama son 2 ay 7 gün öne attı 1şubatta oldum en son. Yani 24ünde olmalıydım 2 gün gecikti. Dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım ama tek çizgi. İdrar da çıkmaması normal mi? Mide yanmam var burada okudum karında çizgi oluşması var, bel ağrım ve sıcak basması da yaşıyorum.

idrarda çıkmayabilir bi arkadaşımın regl 10 gün gecikmesine rağmen idrarda çıkmamıştı bi kan verin şüpheniz varsa

İyi akşamlar
Reglim 17gün gecikti iki kere 1hafta arayla test yaptım ama tek çizgi
Göğüslerimde mavi çizgiler belirginleşmiş karnım çok şiş ve sağ kasığım 3 haftadır sızlıyor Kan vermeden önce danışmak istedim hevesim kırılsın istemiyorum Bu arada 8aylık evliyim hiç korunmadık ama ilk 3 ay vajinusmus tedavısı oldum son 5aydır rahatım ama ikinci kez 17gün gecikiyor geçen ayda tarlusalla adet oldum

17 gün nasıl beklediniz kan testi yapsaydınız ya ben 2gün geçti tedirgin oldum

Doktor a gittiniz mi? Pko olabilir?

17 gün nasıl beklediniz kan testi yapsaydınız ya ben 2gün geçti tedirgin oldum
Ya ayıptır söylemesi taşındığımız için 20 gündür hiçbir yere gidemedik dün oturduk daha haftaya kan testi yapacam sabırlı olmak istedim biraz daha önce gecikme olduğu için

Doktor a gittiniz mi? Pko olabilir?
Pkolu değilim çok şükür 2 kere doktor değiştirdim be test yaptım yumurtalıklarım rahmim ve hormonlarım temiz çok şükür bakalım haftaya gideceğim doktora bekarkende evlendikten sonra da iki kere gecikmem oldu

Ozaman bol bol çalışın :) tabi stres ve kafaya takmak yok..

Ya ayıptır söylemesi taşındığımız için 20 gündür hiçbir yere gidemedik dün oturduk daha haftaya kan testi yapacam sabırlı olmak istedim biraz daha önce gecikme olduğu için ☺

20 gün gecikiyorsunuz ve bu kadar rahatsınız ? Ben 8 gün gecikmeye panik olmuştum aceba yolunda gitmeyen birşey mi var diye kist filan.. Ben mi anormalim aceba.

20 gün gecikiyorsunuz ve bu kadar rahatsınız ? Ben 8 gün gecikmeye panik olmuştum aceba yolunda gitmeyen birşey mi var diye kist filan.. Ben mi anormalim aceba.
Hayır ya olunur tabii tedirgin. Benimde 3 gün geçti gittim kan verdim hemde emin olmak için bi devlet bi özel ama negatif bthcg. İlk kez adetim gecikti, belirtilerim de vardı idrar testim de çift çizgiydi ama kanda birşey yok acaba neden regl olmadım bende onu düşünüyorum şuan. Hamile olmadığımamı üzülücem buna mı çok üzgünüm

Bende adet olmak için dua eder hale gelmiştim deli gibi internette adeti hangi besin getirir diye araştırıyordum çünkü test negatifti.. Meğerse yumurtalık tembelliği varmış bende her ay düzenli yumurtlama olmadığı için gecikme yapıyormuş. Hsg, hormon tahlilleri, smear, herşey temiz çıkmıştı.

Benimde herşeyim temizdi çok şükür ama bu ay regl olamadım çok sevinmiştim kaset testte çizt çizgi görünce. Sevşncim tam tersine döndü bi yandan hala umutluyum adet olmayı bekleyeceğim haftaiçi direk doktora gidicem. Sende hamilesin canım sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah. benim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur derler ya

Amin canım bende baya bekledim tedaviyle klomenle hamile kaldım inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin kimse bu duygudan mahrum kalmasın inşallah

Merhaba bende ayni durumdayim

1 haftadir ağrım var 2 gün gecikti
Bulantım var ateş basmasi kahve kokusundan bile tiksindim istahsiizm ayrica
Ama test yapmaktan korkuyorum negatif sonuç almaktan yoruldum artık

Anlıyorum sizi evet psikolojikte oluyor bazen tepkiler işte bizde umutlanıyoruz. İnşallah dileğiniz gerçekleşir

Benim 14-15 şubat yumurtlama olmuştu bu ay klomen kullandım 24 şubat kanda negatif çıktı acaba erken mi yoksa daha varmi adetim geçti sadece dün ve bu gün bulanik pembe akıntı oldu başka gelen giden yok bende kafayi yicem arkadaşım

Bende akıntı da yok ama sancidan bittim yürümekte bile zorlandim reglim saat gibidir hiç şaşmaz 2 gündür olmauyorum yumurtlama günüm 15 Şubat'ti bneimde

Düşünmekten oluyoruz kesin Allah'ım doğru zamanında saglikli bir evlat nasip etsin hepimize

Aminnn inşallah rabb'im isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…