• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl gecikmesi idrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akıntı da yok ama sancidan bittim yürümekte bile zorlandim reglim saat gibidir hiç şaşmaz 2 gündür olmauyorum yumurtlama günüm 15 Şubat'ti bneimde

Düşünmekten oluyoruz kesin Allah'ım doğru zamanında saglikli bir evlat nasip etsin hepimize 😘😘
canım yumurtlaman 15 şubat ta olduysa 29 unda olacaksın demektir daha günün bile gelmemiş ki geç yumurtlamışsın sanırım bu ay o yüzden şaşırmış hesabın ama yumurtlamadan 14 gün geçmeden adet gelmez olsa bile çok nadir istisna durumlardır bunun geneli böyle

canım yumurtlaman 15 şubat ta olduysa 29 unda olacaksın demektir daha günün bile gelmemiş ki geç yumurtlamışsın sanırım bu ay o yüzden şaşırmış hesabın ama yumurtlamadan 14 gün geçmeden adet gelmez olsa bile çok nadir istisna durumlardır bunun geneli böyle
Canım yumurtlama sonrası 14 gun gecince kesin adet olur mu eger dollenme olmadıysa?

Amin canım bende baya bekledim tedaviyle klomenle hamile kaldım inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin kimse bu duygudan mahrum kalmasın inşallah 🤲🏻💕

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al. Bende geçen ay klomen kullandım bugün adet olmam lazımdı ama olmadım acaba iğne de kullanmış mıydın ? Kist olmasından korkuyorum yarın idrar testi yapicam

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al. Bende geçen ay klomen kullandım bugün adet olmam lazımdı ama olmadım acaba iğne de kullanmış mıydın ? Kist olmasından korkuyorum yarın idrar testi yapicam

Teşekkür ederim Amin 🤲🏻💕 evet iğne kullandım, sendz eğer iğne olduysan kist olması imkansız gibi birşey. Şunu da unutmamak lazım canım klomen iğne vs bunlar hep hormon içerikli yani adet tarihinde ufak oynamalar olabilir vücudunun alışma süreci boyunca. Ne zaman 8-10 gün gecikme olur o zaman doktora görün tabi.

Arkadaşlar 10 gündür adetim gecikiyor,normalde adet öncesi tek göğüste ağrı olurdu ,adet günümde olmadı dün başladı ,üç kere idrar testi yaptım negatif, hiç bukadar gecikmemisti, idrar testleri de beni hiç yaniltmaz yoksa mutlaka gebe degilimdir fikri olan varsa sevinirim

Back