Regl e 4 gün kala belirtimi bilmiyorum ama gün gün yazacağım buraya sonucu hep beraber görelim 🐄🤰🏻sizin belirtileriniz neler??

Hayat çok garip vallahi evlenmeden önce hep oldum olalı derdim evleneyim hemen çocuk yapacam evlencem 10. Ay doğuracam derdim öyle olmuyormuş o işler ama verir kurban olduğum Allah. çok inanıyorum bu ay hamile olduğumu düşünüyorum ne bilim kısmetten öte yol yok

Allahım gönlüne göre versin inşallah rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın .. Buradan okuduğum kadarıyla stres çok etkliliyormuş biraz kafandan atmayı dene o fikri atılabilirse tabi İnşallah hamilesindir inşallah

Aminnnn senindee inşallah ama atamıyorum ben atmaya çalışsam eşim müsade etmiyor o etse eşimin ailesi bebeee diyo

Sen kaç yaşındasın? Ben fshden korkuyorum bide annem teyzelerim hep erken menopoza girdi korkuyorum o yüzden 1 tane hemen olsun istiyorum
Bende 26 yaşındayım erken menepoz evet biraz sıkıntı bir durum genetik faktörler cok etkili oluyor ama bence senin için daha çok vardır. Stres yok güzel bebişler var :)

Arkadaşlar testim bu şekilde doğrumudur ki ?

Eklentiler

• 05FE9276-1E3C-473B-B604-6C70CC9166A5.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 46
Ben de dün n.h gördüm ama 6 gün kalmıştı regle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…