Regl döneminde hamile kalınır mı?

Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Sorunuzla ilgili olmayan birşey sormak istiyorum
Adetin 2. 3. günü en kanamalı günler dimi, partneriniz yada siz nasıl iğrenmeden birleşme yaşayabiliyorsunuz?
Adetliyken birleşmenin rahminize ne kadar zararlı olduğunu nelere sebep olabileceğini biliyor musunuz?

Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Hamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?

Sağlığınız açısından riskli bir şey yapmışsınız, enfeksiyon kapabilirsiniz. Bunun dışında adetleriniz düzenliyse yumurtlama zamanınız belliyse hamile kalma ihtimaliniz yok denilebilir.

Hamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?
Ya belki şakır şakır boşalmıyordur 3.günde akıntısı. Bir de yokluk var bacım, sevgili bunlar, her zaman buluşamıyorlarsa fırsat bulunca dayanamamışlardır

Ya belki şakır şakır boşalmıyordur 3.günde akıntısı. Bir de yokluk var bacım, sevgili bunlar, her zaman buluşamıyorlarsa fırsat bulunca dayanamamışlardır
Ay sürtünselerdi ya bi de o tayfa var ya sevgilimle sürtündük, vajina girişi kesinlikle olmadı, çarşaftan hamile kalır mıyımcılar o soru burası için mükemmel olurdu

Zor yoktur imkansız zaman alır siz her regl döneminde ilişki yaşarsan neden olmasın bu konunuz bana rahmetli haydar dümene sorulan soruları akla getirdi sizinkiyle yarışmasa da biri aynen şu şekilde diyordu prezervatif yoktu çorap geçirip ilişki yaptık sevgilim hamile kalır mı beyin yakan sorular online hayır şimdi haydar dümen de rahmetli oldu kime soracaz diye düşünmüyor değil insan

Esra ezmeci var şimdi beyin yakan sorularda

Kalmanız imkansız ama ben bir kere adetim bitti sanıp ilişki yaşarken kanamam geldi. Rezillikti. Çok utandım. Bunu nasıl mideniz aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…