Regl döneminde hamile kalınır mı?

Arkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Kesinlikle onaylamıyorum da en azından prezervatif kullansaydınız her iki tarafa da enfeksiyon hayırlı olsun

Konu fake olsun bu ne yaa yoksa diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum. Yapmayın bunu ya

Literatürde böyle vakalar var ama salt prostat sıvısı ile olmaz, tam boşalma ile bile imkansiza yakın.Bunun dışında menstrual dönemde seks yapmayın.

Hamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?
Valla çok libidolu insanlar tiksinmiyor.benim sevgilim kan var mı yok mu hiç bir değişik hareket, söz olmadan aynen devam edebiliyor.bir de çok hoşlandığın insanlardan tiksinilmeyebiliyor.başka örneklere de denk gelmiştim

Kalmanız imkansız ama ben bir kere adetim bitti sanıp ilişki yaşarken kanamam geldi. Rezillikti. Çok utandım. Bunu nasıl mideniz aldı
Utanmak da normal değil.sevgilin o senin.yanında yeterince rahat değilsin demek ki.utanacak ne var ? Sanki şarıl şarıl mı geldi.bacaklarından akmıştır biraz.yarın öbürgün evlenirseniz dibinde tuvalete falan gireceksiniz birbirinizin.

Yok bir damla geldi, midesi bulanır diye çekindim fakat o hiç rahatsız olmadı. Benim rahatsız olmamdan çekindi. :)

Kadınlarda iki adet yumurta var, olgunlaşıp çocuk olamayanını hr ay atıyoruz buna da adet kanaması diyoruz, atılmayan diğeri olgunlaşmaya devam ediyor. Eğer o sırada yumurtlama zamanınsa gayet de hamile kalabilirsin. Ki bazı kadınların yumurtlama zamanları bilinen döngüye tabi olmuyor, farklı şekilde olabiliyor. Her gün hamile kalma ihtimali var. Regl döneminde, biriminde, sonunda, başında, içinde. Çoğunlukla regl başlangıcı itibariyle 14. Gün baz alınır çünkü döngü 28 gün hesaplanır. Bu her kadında bu şekilde ilerlemeyebiliyor demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…