- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi Anonim Anonim
Gerçekten felaket, buradaki konulara bakınca çok da şaşırmamak lazım aslındaOna yapılan itirafları ben ağzım açık okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten felaket, buradaki konulara bakınca çok da şaşırmamak lazım aslındaOna yapılan itirafları ben ağzım açık okuyorum
okuyunca iyi de başımıza taş yağmıyor diyorumGerçekten felaket, buradaki konulara bakınca çok da şaşırmamak lazım aslında
Kesinlikle onaylamıyorum da en azından prezervatif kullansaydınız her iki tarafa da enfeksiyon hayırlı olsunArkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Eğer erken yumurtlama olursa kalabilirsinizArkadaşımla adet günümün 3. Gününde birlikte olduk korunmasız hamile kalır mıyım içime boşalma olmadı ama zevk suyu filan geldiyse merakta kaldım bu arada adetim devam ediyor?
Valla çok libidolu insanlar tiksinmiyor.benim sevgilim kan var mı yok mu hiç bir değişik hareket, söz olmadan aynen devam edebiliyor.bir de çok hoşlandığın insanlardan tiksinilmeyebiliyor.başka örneklere de denk gelmiştimHamile kalmazsın ama enfeksiyon yaşarsın. Adetliyken ilişki yaşamak oldukça tehlikeli bir eylemdir. Ayrıca hakkaten tiksinmiyor musunuz o kandan?
Utanmak da normal değil.sevgilin o senin.yanında yeterince rahat değilsin demek ki.utanacak ne var ? Sanki şarıl şarıl mı geldi.bacaklarından akmıştır biraz.yarın öbürgün evlenirseniz dibinde tuvalete falan gireceksiniz birbirinizin.Kalmanız imkansız ama ben bir kere adetim bitti sanıp ilişki yaşarken kanamam geldi. Rezillikti. Çok utandım. Bunu nasıl mideniz aldı
Onlar ortamı batırdı zaten sende istediğin tarafa bırakabilirsin benceNe tarafa kusuyoruz arkadaslar?
Yok bir damla geldi, midesi bulanır diye çekindim fakat o hiç rahatsız olmadı. Benim rahatsız olmamdan çekindi. :)Utanmak da normal değil.sevgilin o senin.yanında yeterince rahat değilsin demek ki.utanacak ne var ? Sanki şarıl şarıl mı geldi.bacaklarından akmıştır biraz.yarın öbürgün evlenirseniz dibinde tuvalete falan gireceksiniz birbirinizin.
Hmm anladım.bazı erkekler takmayabiliyor.ama yine rahat olmuyor tabi.Yok bir damla geldi, midesi bulanır diye çekindim fakat o hiç rahatsız olmadı. Benim rahatsız olmamdan çekindi. :)