Kızlar Merhaba,
uzun zamandır burada fikir alışverişi yapıyoruz..
3 eylülde 2.kez ameliyat olacağım.
2.burun ameliyatımı ve yanında silikon takılacak.
ancak ne yazık ki şöyle bir sıkıntım var..
bu ay yaklaşık 5 gün gecikmeli olarak 3 ağustosta regl oldum.
diğer ay ayın 1.de olduğum düşünülürse ameliyat dönemimde reglimin .3günü olacak.
doktorum bunun engel olduğunu ameliyatımın 5 eylüle alınması gerektiğini iletti.
böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
hatta ve hatta diğer ay 5 gün gecikmeli olduğum için bu ay daha erken olma ihtimalim olabilir mi?
şimdiden teşekkürler..
canım benim de öyle bir ihtimalim vardı..dr.uma sorduğumda sadece reglinin ilk gününe gelirse olmaz 2. gün yaparız demişti..ama allahtan bitimine denk geldi..son günüydü reglimin ameliyat olduğumda...hiçbir sıkıntı olmadı..acaba sen bir de burun olacağın için mi olmaz dedi doktorun anladım ki..her doktorun farklı yöntemi yaklaşımı var sanırım..
canım cevabın için çok teşekkürler :)
sonunda birisi duyarlı davrandı..
senin doktorun kim bu arada?
bilemiyorum 2 ameliyat olduğu için mi henüz anlayamadım. detaylı da konuşamadık telefonda..
ne demek canım..herhalde regli dönemine denk gelen başka arkadaş olmadı..benim doktorum izmirde özlem karataş silistreli...
muhtemelen öyle oldu canım..
çok teşekkür ederim geri dönüşün için
umarım sıkıntısız sonuca ulaşırım
Kızlar Merhaba,
uzun zamandır burada fikir alışverişi yapıyoruz..
3 eylülde 2.kez ameliyat olacağım.
2.burun ameliyatımı ve yanında silikon takılacak.
ancak ne yazık ki şöyle bir sıkıntım var..
bu ay yaklaşık 5 gün gecikmeli olarak 3 ağustosta regl oldum.
diğer ay ayın 1.de olduğum düşünülürse ameliyat dönemimde reglimin .3günü olacak.
doktorum bunun engel olduğunu ameliyatımın 5 eylüle alınması gerektiğini iletti.
böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?
hatta ve hatta diğer ay 5 gün gecikmeli olduğum için bu ay daha erken olma ihtimalim olabilir mi?
şimdiden teşekkürler..
inşallah canım...gelişmelerden haberdar et mutlaka
canım bende gögüs ve lipodan olurken regldim ve 3 yada4 günüydü ve az olduğundan zaten bir sakıncası olmaz diyip yapmıştı ..regl belki aşırı bir kanama olursa sakıncası olabilir belki..
evet canım muhtemelen ilk günü sakıncalı..
o yüzden inş son günlerine denk gelirde ertelenmez.
bu erteleme olaylarından nefret ediyorum çünkü
hadi bakalım inş son güne denk gelirde sende aramıza biran önce katılırsın hayırlı olsunda sağlıkla gerisi kolay canım
vucut hassa oldugu ıcın doktor ertelemıs olabılır ama bu donemde dırencsız vucut
grkmmm doktorun hangı sehırde nerede ozlemı devletmı bıgl verrmısın