Regl döneminde denize girilir mi?

ufukolik

Sabır...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
116
Kızllarr cuma günü tatile gideceğim ama bugün yarında adet olcam sanırım sancılarım başladı. Regl iken denize girmemde bi sakınca varmı denizi kirletirmiyim ki acaba anlaşılırmı sonra rezil olmayım bilmiyorumkismile uff zaten az kalcam ondada denize giremiycem mi boshayallersmile

Canım rezilliğinden ziyade o dönemde rahim aşağıya indiğinden ve rahim yolu açık olduğundan mikrop kapma riskin yüksek olurakannehir

Tamponla girebilirsiniz ama mikrop kapma ihtinmaliniz yükselir. Ben pek tercih etmem. Erteleyemeyeceğiniz bir tatilse geciktirici kullanabilirsiniz.

geciktirici kullan.. adetliyken girmemelisin...saglikli degil arti tampon kullanmazsan tabiki kanaman belli olur...

Tampon kullanamam hapta yutamıyorummmmm :tomato:

6 gün sürüyor son 2 gün girsemde aynı şey geçerlimi ki

geciktirici kullan...akar tabi dnizde rezil olursun.

geciktirici kullanmanı tavsiye etmiyorum ben. Kullanmıştım daha önce tüm adet düzenimi bozdu, yüzümü sivilceler bastı tedavi gördüm filan kabus gibiydi

zaten hap yutamıyorum yukarıda söyledim ben oturup denize girenleri izlicem anlaşılaneyvahedigeldismile

Merhaba Kızlar benim yaşım daha 17 bu konu hakkında pek bilgim yoktu. Çevremdekilernde aynı şeklde ben bugun denize girdim Mikrop kaparmıyım acaba çok pişman oldummm çok korkuyorum napmalıyım yardım edin lütfen

şuan aynı dert bendede var cnm doktora gitcem geciktiriici öneririse kullanacağım, benim Yüzme hocam 3. günden sonra suda akıntı olmadığı söylemişti , ben normalde 6. gün çok çok az oluurum adet 6. gnmde denize girdm ama ertesi gün ölüyodum ihsal bitmek bilmeyen kusma hayatımda hiç okaar kusmadım yani ve bir tülü geçmedi normalde hasta olnca evde iyileşrm ama okadr kustum ki 2 saate 7 kere hastaneye gitmek zorunda kaldım sürekli sürekli sürekli bi kusma isteği 2 gün sürdü sonra geçti ilaçlar bi ton ilaç aldm sende doktora git tavsiye ederse kullan geciktirici ama aman adetliyken girme her türlü hastalığı kaparsın allh korusun..

canım bi keresinde aynı şey benimde başıma gelmişti adetim beklediğimden erken geldi ve tatilin ilk günü hastalanmıştım..deniizide çok seviyorum girmeden duramam yılda bikere tatile çıkmışım:) herneyse gözümü kararttım valla ped koydum ve girdim..zaten denizde olunca gelmiyo gibi bişey oluyo yani çok azz..her girip çıkmamda da pedi değiştiriyodum..biraz zahmetli ama bence değer..yüzmeyi çok seven biri olarak hiç bişey engelleyemez benii

Hadi ya geçmiş olsun tatlım ya benimde midem çok fena bulanıyor hadi hayırlısı. Annem çalışıyor babamda tatilde nasıl gitcem hastaneye bilmiyorum artık.

Geçen sene adetliyken denize de girdim havuza da.
2 bikini altı aldım yanıma biri pedli biri pedsiz.
Pedsiz olanla denize giriyordum, çıkınca hemen duşun altında
tuzumdan arınıp pedli olanı kullanıyordum. Hiç bir sıkıntım
olmadı...

Bekar olanlar için tampon yerine koli bandını da önerebilirim.
Yüzme yarışlarına katılan bayanlar adet oldukları zaman alt taraflarına
günlük ped koyup oralarına totoya kadar koli bandı yapıştırıyorlar.
Hem mikrop kapmaz hem de akmaz.(günlük ped koymadan da bantlayan
var)

Mikrop kapma riskinin en yüsek olduğu dönem hiç tehlikeye atılmamalı bence...

geciktirici kullanmanı tavsiye etmiyorum ben. Kullanmıştım daha önce tüm adet düzenimi bozdu, yüzümü sivilceler bastı tedavi gördüm filan kabus gibiydi

Bir sefer geciktirici kullanmakla tedavi görecek hale gelmez insan.

ay bana fenalık geldi
ay bayılazaaam:111:

bende adetimin son günü denize girdim.ama mikrop kaptım.hemde çok fena.gece acile gitmek zorunda kaldık

Aynı sorun bendede var canım. Ayın 13ü yani dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün olurum diye bekledim ama yine birşey olduğu yok.Cumartesi gecesi yola çıkıcam. Yani cuma bile olsam olur benim için. Zaten kısa sürüyor. Hapta kullanmamam çünkü ne zaman olacak bilmiyorum onlara 3 gün önce başlamak gerek. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ama tatilde adetli olursam denize girerim valla ben duramam girmeden :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…