regl döneminde boşanmayı düşünmek

bana da donem donem heyheyler gelir. Cok normal. Hele simdi de hamileyim, devamli eskiden olmus seyler aklima geliyor, gene olursa diye korku yasiyorum.
Bence sorunlariniz bosanicak kadar fazla deyil. Esinizin annesi ve kardesleri ni bilemem nasil insanlar oldujlarini da, ama hic gorusturmemek de olmaz, sonucta insan taciri deyiller, mafya deyiller.

Of insan Taciri. Hakkaten beterin beteri var. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama ana kız kimin yuvasına eş atsa çatırdıyor. Çok güzel fitne fesat sokaklar. Aç gözünü aççç demekten dilimde tüğ bitti. Kesin net bir tavır sergilemediği için eşim böyle oluyor.

Ayyyy kızlar valla akşam oldu yine bana bastı Hicran. Şaka biyana yine bir fenayım kocacım bu akşam buraya gelmeyecek dünde yoktu. Şanslı hergele :)

Ama napicaksin ki. Gorusmemek nereye kadar. Aslinda biraz da biz izin veriyoruz fitne atmalarina. Herseye cirliyoruz, akilli davranmiyoruz genel olarak. Fitne atacak insan gorusmesen de atar.
Ayrica ne kadar kotu olurlarsa olsunlar, cocuklarin iki tarafin ailesiyle de gorusmesi tarafiyim, hem, cocugun hakki onlari bilmek, hem de cocuk icin aslinda hayat dersi.

valla birmilyon şey yazdım ama sildim. Valla utanıyorum onlardan ya. Bazen arkadaşlarım kv Görümce temizlik istiyo laf sokuyor diue laf ediyor. Utanmadan buda benim ailem diye tanıştıracağım insan olsun ayağını yıkarım şu saatten sonra. Zaten yakın en beni bilen eşinin ailesi akrabalar da dahil gmrüşmemek ve çocupunumu göstermemek konusunda hak veriyor bana. Eee bukadar insanın bir bildiği olmalı

Anladim. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…