regl döneminde boşanmayı düşünmek

Erkeklerin bizim gibi hassas dusunmesini beklemek sacmalik.annenin bir ihtiyaci olsa eminim esinde kosar yardima.onun disinda annemi niye aramiyor sormuyor demek bencillik.annen onun gercek annesi degil ozleminden yanip tutusmuyor ya.tipki senin onun ailene hissettigini belkide oda annene hissediyor.
sunu diycem kisaca birak fazla kurcalama kocanla devam

A

Ayyyyy sevindim resmen. tek değilmişim birsürü insan var benim gibi. Ay ben çözümü böyle hissedince hemen takvime
Bakmakta buldum. Ne olursa olsun. Geçecek çikom bunlar hep o hormonların oyunu diyorum. Ama takvime bakmayı esgeçersem yandı gülüm keten helva.

ay bende regl döneminde çok gergin oluyorum eşimin yaptığı herşey batıyor boşanalım dese boşayacağım o kadar yani sonra geçiyor ama benim az kaldı reglime yine başladı bende asık surat sendromum:)

İ
Ben bide çok düşünen kafa yoran biriyim. Yani 6 yıl bu insanlara çok şey yaptım bir gelin olarak eşim den çok oldu fedakarlığım ama yetmiyor bu insanlara. Birde eşimle dedikodumu yapıyorlar mış eşim mesela benimle kavgalı hemen dedikodumu yaparlarmış. Birde eşim hep bana derdi git git annene anlat. Bense kimseye anlatamam çünkü çok zor evlendik şimdi çıkıp aileme size aavunduğum insan bana bunu yaşatıyor diyemem. Ama derler ya kişi kendinden bilir karşısındaki ni :)

Reçete si yokki bu sevgi denen meretin. Alsak sabah akşam öğle tok karnına 1500 mg tablet :)

Hahah sakin bacım sakin. Dedim ya bu stresle boşanıp 1 hafta sonra relx olunca. Hiii hangi ara boşadım kocası demeyelim sonra. Valla ben bende değildim dün gece. Sabah kalktım bi fena boşuna uykusuz kalktım. Annemi aradım hemen yarım saat sohbet ettim. Eşim var dedi yok valla bırakmam özledim dedim. Uzakta olsa yanında olduğumu bilsin
ay bende regl döneminde çok gergin oluyorum eşimin yaptığı herşey batıyor boşanalım dese boşayacağım o kadar yani sonra geçiyor ama benim az kaldı reglime yine başladı bende asık surat sendromum:)

Bencillik. Yani bencillik karşındaki insandan sürekli sadece kendi menfaatin için bişey istersen sözkonusu olur.

ben de regl döneminde büyütürüm sorunları kafamda
herzaman ki hareketler ağır gelir kaldıramam
herzaman ses çıkarmadığım alttan aldığım mevzuyla o dönemde karşılanınca kırarım karşımdakini
ama sizin sorunlar regl dönemi haricinde de kafaya takılacak cinsten
kötü alışkanlıklar nedeniyle çocuğumu görüştürmek istemiyorum diyorsunuz ama onlar hala ailenizin içine girmeye çalışıyor
nasıl çözülecek bu mevzu

Aslında şu anda çözüldü eşimde benimle aynı fikirde. Aynı şeyleri annesine iletti ama mesela annesi geçen gün telefona oğlumu isteyip onlardan biriyle görüştürmeye kalktı. Ve ben annesini uyarmılştım aslında ben uyardım diye gıcıklığına yaptı. çok sinirlendim eşimde bana abartıyorsun diyince çılgına döndüm. Dedim ya sen annenle konuşacaksın bidaha böyle alicengiz oyunları yapmayacak yada ben konuşamam diyorsan ben konuşacağım ama sonu çok kötü olacak haberin olsun dedim. Yani şu anda annesi haricinde ikisi ilede görüşmüyoruz. Ama dedim ya ar perdeleri yırtılmış ikisininde geldiler burda çocuğuma sırnaştılar evde başka misafirler vardı kimse bilmiyor sorunları o yüzden sesimi çıkarmadım. Bide oğluma diyor hadi git annene söyle seni parka götüreyim. Yani tek korkum eşim ya nolacak yine gidip gelelim Yeğenidir sevsin demesi ama öyle bir laf ettiği an artık ne olur bilemem. Bide regl dönemime gelirse böyle allahım kriiiiz. Allah korusun

allah kolaylıklar versin
bu bir ay bir yıl değil ömür
çocuğunuz büyüdüğünde inşallah onlara meyilli olmaz
şimdi koruyabiliyorsunuz ama ilerde kendi kararını kendi verecek
içim karardı, sizin de içinizi kararttım kusuruma bakmayın
allah yavrunuzu iyi insanlarla karşılaştırsın, eğriyi doğruyu göstersin inşallah

canım demişin ya iyiliğe karşılık beklemek diye ..öle birşey tabiki de varr..bu hayatta herşey karşılıklı sen onun ailesine iyi davranıyorsan o da mecbur iyi davranacak karşılıklı olmazsa sıkıntı başlar bir yerde....valal bu hayatta herşey karşılıklııı..

Benim de regl dönemi öncesi içimden bir canavar çıkıyor resmen. Daha sabah tartıştık eşimle işe gelirken dolmuşta boşasam da bir rahatlasam şunu diye konuşurken yakaladım kendimi Regl olunca da pamuk gibi oluyorum benden meleği yok

Ya kötü niyetinden değil ama işte insan diyor ben olsam 5 saniye olsa aradım mutlu etmek için. Eşime annemi ara sevinsin demem zaten güzel olan onun düşünmesi olurdu. Aileme karşı öyle sert vs değildir. hayatta küçük detaylar vardır 5 saniye ayırırdı mesela hem ben hem annem mutlu olurduk. Ama napıcan Erek milleti işte. Ama zaten asıl sorun bu değil bunu düşünürken kafamı içinde kavgam çok farklı yerlere gitti. Ben bunun hep bu dönemde olmasına anlam veremiyorum ve birgün yanlış bir laf etmekten sonra pişman olmaktan çekiniyorum. Mesela ben hala babasının evindeyim annemle ilgili durum yüzünden burda olmaktan hala bir rahatsızlık hissetmiyorum. Babasını severim zaten.

Amin .cümleniz in çocukları nı inşallah. Ama bizim evinizdeki aile hayatı ile onların ki çok farklı zaten çevre malum artık ilkokullara kadar düşmüş bu pislik. Ben sadece ailede olduğunu bilen çocuğumun bu yola bir 0 yenik başlamasını istemiyorum. Rabbim o ömrü gücü verir inşallah

Hic kadinla erkek bir olurmu canim onlar bizim gibi ayrintiya takilmaz

senin iyimiş ben reglden bi hafta önce eşimin gırtlağına yapışmayı planlıyorum..
sinir krizlerine giriyorum...
tedavi görüyorum bu yüzden..
pms var en ağırından bende...
reglden 1 hafta önce 4 tane antidepresanı sabah akşam almazsam bigün ya kendimi ya eşimi öldürücem o dönemde...
demem o ki oluyo reglden önce böyle şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…