- Konu Sahibi psikopatcivciv
-
Amin canım inşallahAllah bağışlasın umarım bekleyen, isteyen herkese nasip olur ❤
umarim... kalpten diliyorum en sagliklisindan bi evlat hepimizeBenimde 4 gün var adetime bugün test yaptım negatif çıktı yarın sabah birdaha yapacağım umarım hepimiz hayırlı haberler alırız
Amin inşallah cnm hayırlısıylaYaa inşallahİsteyen, hayırlı anne baba olacak tüm bekleyenlere nasip olur inşallah
Kan testi yaptırdım bu yorumunu görür görmez. 1 saat sonra sonuçlarım çıktı, Allah’a şükür hamileyimBozuk bu test
Kalbinizden öperim güzel dualarınızı eksik etmeyin hiç inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bugün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sizlere de nasip olurumarim... kalpten diliyorum en sagliklisindan bi evlat hepimizeovulasyon yapmismiydin
umarim... kalpten diliyorum en sagliklisindan bi evlat hepimizeovulasyon yapmismiydin
Yok yapmadım bu ay ilk denememiz olmazsa yapacağım
Beni yanlis mi anladin bilmiyorum ama cift cizgin dipdibe cikmisti bozuk gibiydi yoksa hepimiz burda yoldaş oluyoruz hamilelik icin kimsenin moralini bozmaya calişmak kotü kalplilik olur ben de kotu kalpli oldugumu dusunmuyorum tanimadigimiz onlarca kisiye dua ediyoruz. hamileliginiz hayirli olsun saglikla dogsunKan testi yaptırdım bu yorumunu görür görmez. 1 saat sonra sonuçlarım çıktı, Allah’a şükür hamileyimBekleyen, isteyen herkese nasip olur inşallah
Merhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?SELAMLAR ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM.
Eşimle aylardır deniyoruz fakat olmuyor. İlişkiye gireli 13-14 gün oldu, o süreçte birkaç kez ilişkiye girmiş olduk. Yaklaşık 1- 1 buçuk haftadır ara ara karnımın alt kısmında sancı oluyor. Regl sancısı zannediyorum ama o sancı da regl olduğum gün veya bir önceki gün başlar. Onun dışında 1 haftadır göğsüme dokunulmuyor, çok hassas. Mavi mavi damarlar oluşmuş bir de. Midem bulanmıyor ama gaz var gibi de sanki iştahım yok günde zar zor akşama doğru 1 öğün yiyebiliyorum 4-5 gündür. Bunlar dışında bir de akıntım mevcut (kokusuz). Test yaptım 2 tane biri boş çıktı hatalıydı sanırım diğeri de negatif ama çoook silik bi çizgi daha vardı. Son zamanlarda o kadar agresifim ki, hızlı duygu değişimleri yaşıyorum. Bir de hiçbir aktiviteye katılmak istemiyorum sürekli beni bi bıraksalar da uzansam modundayım. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? test yapmak istemiyorum artık gecikene kadar. Sadece sizlerle paylaşıp psikolojik olarak biraz rahatlamak istedim :)
ayyy cok sevindim. ben hamileyim zaten darisi isteyen herkese olsunnn herkeseeeKalbinizden öperim güzel dualarınızı eksik etmeyin hiç inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bugün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sizlere de nasip olur
Inşallah allah kalbindekini versin canimMerhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?
Canım asla yanlıs anlamadım sadece endiselendim. Sonra apar topar kan testi yaptırdım işte sayende netleştirmiş oldum. Çok teşekkür ederim canım benimBeni yanlis mi anladin bilmiyorum ama cift cizgin dipdibe cikmisti bozuk gibiydi yoksa hepimiz burda yoldaş oluyoruz hamilelik icin kimsenin moralini bozmaya calişmak kotü kalplilik olur ben de kotu kalpli oldugumu dusunmuyorum tanimadigimiz onlarca kisiye dua ediyoruz. hamileliginiz hayirli olsun saglikla dogsun
Yaaa inşallahhhayyy cok sevindim. ben hamileyim zaten darisi isteyen herkese olsunnn herkeseee
Ben de bu tip belirtilerden şüphelenip kan testi yaptırdım dün ve hamile olduğumu öğrendik. En büyük belirtim halsizliğim sürekli uykulu halimdi son 4-5 günde özellikle. 3 hafta 4 günlük bi mercimek varmış içimdeMerhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?
Beta hcg kaç çıktı acaba. Yarın adet günüm salı günü yaptırmayı düşünüyordum açıkçasıBen de bu tip belirtilerden şüphelenip kan testi yaptırdım dün ve hamile olduğumu öğrendik. En büyük belirtim halsizliğim sürekli uykulu halimdi son 4-5 günde özellikle. 3 hafta 4 günlük bi mercimek varmış içimdeİnşallah isteyen herkese nasip olur. Sen de bi kan testi yaptır için rahatlasın
Canım ilk 40 çıktı, salı günü 91,bugün 432Beta hcg kaç çıktı acaba. Yarın adet günüm salı günü yaptırmayı düşünüyordum açıkçası ☺
Benim de adetin ikinci günü 48.8 çıktı salı günü yaptırdım. Perşembe yeniden tahlil verdim 161 çıktı şükürCanım ilk 40 çıktı, salı günü 91,bugün 432
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?