Gebeliğe Hazırlık Regl dönemime 4 gün var fakat hamilelik belirtileri mi PMS mi emin olamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi yaptırdım bu yorumunu görür görmez. 1 saat sonra sonuçlarım çıktı, Allah’a şükür hamileyim Bekleyen, isteyen herkese nasip olur inşallah
Beni yanlis mi anladin bilmiyorum ama cift cizgin dipdibe cikmisti bozuk gibiydi yoksa hepimiz burda yoldaş oluyoruz hamilelik icin kimsenin moralini bozmaya calişmak kotü kalplilik olur ben de kotu kalpli oldugumu dusunmuyorum tanimadigimiz onlarca kisiye dua ediyoruz. hamileliginiz hayirli olsun saglikla dogsun

Merhabalar ben de bu konuda post açmıştım ama cevap veren olmadı bu belirtilerin aynısı ben de yaşıyorum adetime bir gün var göğüslerim hassastı önce şu an dokununca ağrıyor resmen. Kabızlık gibi bir sorun yaşadım gaz problemi de cabası normalde bunların hiçbiri olmaz bende. Rahim akıntım var beyaz kokusuz. Şimdiye kadar birçok sorun yaşadım hamilelik yaşadım ancak kötü bitti şimdiye kadar yumurta falan da görünmedi bir müddet galiba küsmüşlerdi bana. Ancak bu ay bir ümit bekliyorum ve daha ilk günden beri eminim neredeyse tuttuğuna. Lütfen bu yazımı görenler cevaplasın acaba belirti mi pms mi?

Inşallah allah kalbindekini versin canim

Canım asla yanlıs anlamadım sadece endiselendim. Sonra apar topar kan testi yaptırdım işte sayende netleştirmiş oldum. Çok teşekkür ederim canım benim

Ben de bu tip belirtilerden şüphelenip kan testi yaptırdım dün ve hamile olduğumu öğrendik. En büyük belirtim halsizliğim sürekli uykulu halimdi son 4-5 günde özellikle. 3 hafta 4 günlük bi mercimek varmış içimde İnşallah isteyen herkese nasip olur. Sen de bi kan testi yaptır için rahatlasın

Beta hcg kaç çıktı acaba. Yarın adet günüm salı günü yaptırmayı düşünüyordum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…