- 11 Temmuz 2020
- 15
- 13
- 3
- Konu Sahibi psikopatcivciv
-
Adetine kaç gün var canım hadi beraber bekleyelimSELAMLAR ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM.
Eşimle aylardır deniyoruz fakat olmuyor. İlişkiye gireli 13-14 gün oldu, o süreçte birkaç kez ilişkiye girmiş olduk. Yaklaşık 1- 1 buçuk haftadır ara ara karnımın alt kısmında sancı oluyor. Regl sancısı zannediyorum ama o sancı da regl olduğum gün veya bir önceki gün başlar. Onun dışında 1 haftadır göğsüme dokunulmuyor, çok hassas. Mavi mavi damarlar oluşmuş bir de. Midem bulanmıyor ama gaz var gibi de sanki iştahım yok günde zar zor akşama doğru 1 öğün yiyebiliyorum 4-5 gündür. Bunlar dışında bir de akıntım mevcut (kokusuz). Test yaptım 2 tane biri boş çıktı hatalıydı sanırım diğeri de negatif ama çoook silik bi çizgi daha vardı. Son zamanlarda o kadar agresifim ki, hızlı duygu değişimleri yaşıyorum. Bir de hiçbir aktiviteye katılmak istemiyorum sürekli beni bi bıraksalar da uzansam modundayım. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? test yapmak istemiyorum artık gecikene kadar. Sadece sizlerle paylaşıp psikolojik olarak biraz rahatlamak istedim :)
Adetine kaç gün var canım hadi beraber bekleyelim
Gebelik gibi geldi bana .. bir daha test yapsana cnm
Allah bağışlasın umarım bekleyen, isteyen herkese nasip olurEğer belirtileriniz varsa ki var bence hamile olma ihtimaliniz yüksek ben adetime 8 gün kala öğrenmiştim ki bende baş dönmesi ayaklarımın ağırması ateş basması klima bile yetersizdi öğürme bulantı damarlarım belirginleşmişti göğüs uçlarım kararmıştı hep uyuma isteği falan vardı
İnşallah bebeğin senledir cnmDayanamayıp yarın tekrar yapıcam galiba ama yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
YaaaBenim de 4 gün var ben de burda bekliyim
Ayy birbirimize haber verelim mutlakaBende pek belirti yok ama bende burda bekliyim3 gün var
Yaa inşallahİnşallah bebeğin senledir cnm ☺☺
cokk silik cizgi varmis iste
Şüpheleniyorsanız yarın erken gebelik testi yapim bence hep 3 dört gün kalmış çıkar artik
Bozuk bu testÇift çizgi çıktı bunun yanlıs olma ihtimali var mııııı
Benim de düşük yaptığım gebeliğimde normalde 1 hafta önce başlayan adet belirtileri o ay 2 hafta önce başlamıştı. Sancının daha erken olması belirti bence. Adet günü test yapın direk. Buraya da atmayı unutmayınSELAMLAR ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM.
Eşimle aylardır deniyoruz fakat olmuyor. İlişkiye gireli 13-14 gün oldu, o süreçte birkaç kez ilişkiye girmiş olduk. Yaklaşık 1- 1 buçuk haftadır ara ara karnımın alt kısmında sancı oluyor. Regl sancısı zannediyorum ama o sancı da regl olduğum gün veya bir önceki gün başlar. Onun dışında 1 haftadır göğsüme dokunulmuyor, çok hassas. Mavi mavi damarlar oluşmuş bir de. Midem bulanmıyor ama gaz var gibi de sanki iştahım yok günde zar zor akşama doğru 1 öğün yiyebiliyorum 4-5 gündür. Bunlar dışında bir de akıntım mevcut (kokusuz). Test yaptım 2 tane biri boş çıktı hatalıydı sanırım diğeri de negatif ama çoook silik bi çizgi daha vardı. Son zamanlarda o kadar agresifim ki, hızlı duygu değişimleri yaşıyorum. Bir de hiçbir aktiviteye katılmak istemiyorum sürekli beni bi bıraksalar da uzansam modundayım. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? test yapmak istemiyorum artık gecikene kadar. Sadece sizlerle paylaşıp psikolojik olarak biraz rahatlamak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?