Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde midem bulanır ağrının şiddetindenRegl ağrısından istifra ederim hep bulantım olur
Ya cok gecmıs olsun size de ben bu ay ilk defa boyle yasıyorum hıc sorunum yoktu Peki regl olunca gecıyor muevet maalesef yıllardır hem gastrit hem refllüğüm var her ay değil ama 2 yada 3 ayda bir tetikliyor rengli döneminde asitli ve tatlı türü ve aşırı stresli olduğunuz dönemlerde tetikler
tskur ederim cnm sanada geçmiş olsun evet bir iki gün içinde gecer ama mutlaka dr bir görün istersen eczane den alabileceğin ilaç ismi vereyim gaviskon diye bir şurup çok rahatlatıyor her hangibi bir yan etkisi yok kullana bilirsinYa cok gecmıs olsun size de ben bu ay ilk defa boyle yasıyorum hıc sorunum yoktu Peki regl olunca gecıyor mu
Evet canım ondan var üşüttüm herhalde ondan oldu cok fazla da gaz yapıyortskur ederim cnm sanada geçmiş olsun evet bir iki gün içinde gecer ama mutlaka dr bir görün istersen eczane den alabileceğin ilaç ismi vereyim gaviskon diye bir şurup çok rahatlatıyor her hangibi bir yan etkisi yok kullana bilirsin
o enbuyuk sıkıntı zaten gaz yapar varsa iç şurup tan rahatlatır gaz için iyi geliyor kendini sıcak tut geçmiş olsun cnm tejrarEvet canım ondan var üşüttüm herhalde ondan oldu cok fazla da gaz yapıyor
Cok tesekkur ederim canımo enbuyuk sıkıntı zaten gaz yapar varsa iç şurup tan rahatlatır gaz için iyi geliyor kendini sıcak tut geçmiş olsun cnm tejrar
tabikli hattta en regl döneminde en çok midemden sıkıntı yaşıyorum çok normal bir şey