Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

napalım ama canım elimizde olan bişi değil ki yani elimde olsa zaten öyle yapmam yani adetten yani duygu değişimi oluyor yani
:KK50:birde ben tedavi için bir yıldan fazla süre diane 35 kullandım o siniri hele bilemezsin adet dönemindeki duygu değişimin 5 -10 katı çok fenaydım ya herşeye alınıyorum birden sinirleniyorum abuk subuk şeyelere bile ağlıyordum yani oturup canım ağlamak istiyor diye ağladığımı biliyorum artık son günlerinde hapı kullanırken bıraktım da bari bir aydır rahatım umarım bir daha kullanmam gerekmez RABBİM amin
Amin canım, hayırdır sen ne için kullanmıştın o ilacı:26: çok hassas bölgeler oralar ya, insanın tüm ruh halini ve bedenini etkiliyor:KK50:

Of ya çok tuhaf erkeklerde niye böyle bişey yok :KK47: Öyle olsaydı heralde şiddetli geçimsizlik 2 katına çıkardı :KK1: Demekki hamileler bu yüzden bu kadar hassas ve sinirli oluyolar hiç adet olamadıkları için.
a evet canım hiç o açıdan düşünmemiştim, zaten adet dönemlerimde kendimi hamile gibi hissediyorum,bende mide bulantısı,baş dönmesi falan da oluyor bir de.:KK50: Erkekler regl olsa hiç çekilmezdi ya, onların sinirleri şiddetle birleşirdi, birbirlerine dalarlardı valla:KK52:

hehee:))) tamm cnm, aman sinrlerine hakm olmaya çalış. iyi şeyler düşn, adet sonrası rahatlığını düşün :))

yazık ya en alt seviyede hasar vermeye çalış :)))))) şaka bi yana umarım hersey yolunda gider

inş kazasız belasız atlatrsnz buluşmanzı tatlm:))

Sağolun kızlar, kavga ettik ama atlattık şükür:KK1: yanyana oturuyorduk cafede, telefonuna msj gelmişti, bakacaktım, gıcıklık olsun diye göstermedi ki normalde de beni gıcık edip sonra gösterirdi.. Ama bu sefer adet dönemimde olduğumu hesap edemedi tabi.:KK1:Ben de pılımı pırtımı toplayıp kalktım masadan. O da peşimden "al bak valla şaka yaptım" diye geliyor tabii:KK52: Neyseki sonuç olarak barışıp mutlu mesut ayrıldık.:KK16:

hoşgeldin canım:KK16:
ya bazı bitki çaylarının adet gerginliğini aldığını duymuştum, bir de hayıt tohumunun. Ama bende pek bi işe yaramadı açıkçası...:KK50:

hadi ya, bnde denym bi cnm merk ettm. şmdi böyleysek hamilelkte nasl olurz blmiyorum :KK43:
bu arada sevgilnle aranzı düzelttiğnize sevindm:)) yazk çocuklara yaa:)

Sağolun kızlar, kavga ettik ama atlattık şükür:KK1: yanyana oturuyorduk cafede, telefonuna msj gelmişti, bakacaktım, gıcıklık olsun diye göstermedi ki normalde de beni gıcık edip sonra gösterirdi.. Ama bu sefer adet dönemimde olduğumu hesap edemedi tabi.:KK1:Ben de pılımı pırtımı toplayıp kalktım masadan. O da peşimden "al bak valla şaka yaptım" diye geliyor tabii:KK52: Neyseki sonuç olarak barışıp mutlu mesut ayrıldık.:KK16:

ahh canım ne fenasın kız:KK9:
ama iyi yapmışsın en diye göstermiyor telini sadece adet dönemi değil normalde de kalkardım ben masadan ya da bütün gün surat asardım günü berbat ederdim yani:KK47:
ama tabi sen şanslısın gene arkandan gelecek kadar sana değer veren bir sevgilin var:KK31:

ay kızlar valla her ay kaç tane majezik apranax içiyorum, haddi hesabı yok :KK50: artık vücudum ağrı kesicilere karşı bağışıklık kazandı resmen:KK31: muzu da bir deneyeyim..

tatlım ya bide şunu dene bak ütütü ısıt sonra karnına havlu ser ütüyü gezdir sıcak çok rahatlatıyo bekarken çok yapardım ..doğumdan sonra adet ağrım pek olmuyo

ahh canım ne fenasın kız:KK9:
ama iyi yapmışsın en diye göstermiyor telini sadece adet dönemi değil normalde de kalkardım ben masadan ya da bütün gün surat asardım günü berbat ederdim yani:KK47:
ama tabi sen şanslısın gene arkandan gelecek kadar sana değer veren bir sevgilin var:KK31:

canım normalde ben de yapıyorum ona ama tabi o gayet normal tepkiler verir regl olmadığı için:KK1:, biz zaten pek birbirimizin telefonlarını karıştırmayız. o telefonu göstermeme olayı da anlık birşey aslında, elini telefonun ekranına koyup güler, benim sinirlenmemi izler, sonra hemen çeker. ama bu sefer çekmesine fırsat bırakmadım:KK52::KK1:

bende artık bu tpiğin üyesiyimmmm :) bende çok ağrılı geçiriyorum hatta 1 hafta önceden felaket sinirli oluyorum hep sevgilime patlıyorum garibim ona yazıkkk bi ara çok iyi hatırlıyorm. onlardaydık kavga ediyrz ısrar ediyr dışarı çıkalım diye bnde inada bindim çıkmıcaz dışarıya diye. sonra çıktık elele tutuşuyorz ama o önden ben arkadan gidiyorm. konussna ask diyr hiç ağzımı oynatmıyrm. bi yandanda belım agrıyr. yolda bayağı bi çıldırttım onu anlamıyr napim :KK9: sonra eve geldk benımle ayrılmak istedi bu yaptığm davranıslr yuzundn. sonra barıştk :KK9:

adet sancilarina muz iyi geliyormus varsa yiyin bence bende deniyim bi bu ay :KK31::KK31:

majezik diyorum ve şifalar diliyorum

apranax fort al canım bi tane:KK24:

ay canım kıyamam yaa:KK50: ılık süt de iyi geliyor diye duymuştum ben. bir de ayağına sıcak su torbası koy tatlım. İnşallah hemencik geçer...

kzlar çok sağoln ya çok iisinz ama evde süt hariç hiçbri yok, hazırlksız yakalandm bu ay :KK43: sütü bi de ayağımı scak tutmayı deneyecğm bakalm inş geçer :KK43:(

kzlar çok sağoln ya çok iisinz ama evde süt hariç hiçbri yok, hazırlksız yakalandm bu ay :KK43: sütü bi de ayağımı scak tutmayı deneyecğm bakalm inş geçer :KK43:(

ben ağrı kesici içemiyorm gözlerimi şişiriyorlar. sıcak su %100 garinti geçirckk canımm :) kovaya sıcak su doldur ayakklrını ıcıne koyy :)

tatlım ya bide şunu dene bak ütütü ısıt sonra karnına havlu ser ütüyü gezdir sıcak çok rahatlatıyo bekarken çok yapardım ..doğumdan sonra adet ağrım pek olmuyo

çok sağol canım ama ben o karın bölgesine sıcak birşeyler değdirmenin yumurtalıklara zarar verdiğini duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum ama :KK50:
inşallah bizim de evlenince geçer:KK31:

bende artık bu tpiğin üyesiyimmmm :) bende çok ağrılı geçiriyorum hatta 1 hafta önceden felaket sinirli oluyorum hep sevgilime patlıyorum garibim ona yazıkkk bi ara çok iyi hatırlıyorm. onlardaydık kavga ediyrz ısrar ediyr dışarı çıkalım diye bnde inada bindim çıkmıcaz dışarıya diye. sonra çıktık elele tutuşuyorz ama o önden ben arkadan gidiyorm. konussna ask diyr hiç ağzımı oynatmıyrm. bi yandanda belım agrıyr. yolda bayağı bi çıldırttım onu anlamıyr napim :KK9: sonra eve geldk benımle ayrılmak istedi bu yaptığm davranıslr yuzundn. sonra barıştk :KK9:

hoşgeldin kuzum:KK16:
zaten bu dönemlerden en çok çeken sevgililer ve eşler oluyor sanırım:KK1: Ben de bi keresinde sevgilimleyken adet sancım bir tuttu ama anlatamam nasıl ağrıyor :KK50: yerde kıvranıyordum resmen, çok korktu,"sen her ay böyle mi oluyorsun, nasıl bir ağrı bu" diye:KK50: sonra hastaneye gittik, ama hastaneye gidene kadar da geçti:KK1:

X