Anket Regl donemi boyunca kac tane ped tuketiyorsunuz?

Regl doneminizde ne kadar ped tuketiyorsunuz?

• 0-10

OY: 24 25,5%
  • 10-15

OY: 30 31,9%
  • 15-25

OY: 31 33,0%
  • 25+

OY: 9 9,6%

• Ankete Katılan
    94
ya ben günde 5 tane falan değiştirdim bazen 6 oluyor çünkü sık değiştirilmesi gerekiyor die biliyorum.çünkü vajinamız özellikle adet dönemimizde fazlasıyla nemli oluyor bu da bakteri ve mantar üremesinin fazla olması demek o yüzden ben sık değiştiriyorum

20 iyi bir rakam ya, çok sık değiştiriyor olmalısınız.

ped paketlerininin üzerinde hijyenik ve sağlık açısından maksimum 3-4 saatte bir değiştirin diyor. ben de çok titiz bir insanım.dayanamıyorum öyle durmaya zaten bir tek kotex kullanabiliyorum. yoksa market market arıyorum. diğerleri çok naylonlu çünkü bitek kotex pamuklu.buna rağmen gerçekten de maksimum 3-4 saatte bir değiştiriyorum. bir tek geceleri uykumdan uyanmıyorum. çünkü hiç bir şey beni bebeksi uykumdan uyandıramaz

Ben çok fazla değiştiriyorum huysuzluğumdan, 20 yi geçtiği bile oluyordur bazı dönemlerde.

çok yoğun değil benimki, sadece 2. gün biraz daha çok gelir. 7-8 tane falan değiştiriyorum

benim 14-15 felan gidiyor.Adet döneminde hijyen çok önemli.sadece son gün azaldığı için biraz daha uzun kalıyor ama koku yapmaması için 3-4 saati geçirmemek lazım

0-10 arasına şanslı grup diyorum ben zira ortalama üç paket bitiriyorum bir dönemde. Yedi gün ve yoğun sürüyor, ilk üç günde, günde ortalama yedi-sekiz tane değiştiriyorumdur. Adet diye bir olayın olmamasını, olsa bile sadece üç gün sürmesini isterdim her kadın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…