• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar misiniz

smslsmslsmdldl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
7
2
1
25
öncelikle merhabalar, şubat’ın 15’inde sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadım. şubat 21’de regl gördüm 6 gün ayın 1inde kahverengi leke geldi yoğun şekilde. bugün ise cok fazla yoğun akıntım var regl görüp hamile olanlarda varmış. bu yüzden merak ettim regl olup hamile olmak mümkün mü? veyahut hamile miyim?

evet girmedi fakat zevk suyu bilmem ne cok sacma seyler okudum yaa kendi bildiğimden süphe ettim ki zaten iliskiden max 1 hafta sonra regl oldum regl olan birinin önceki ilişkisinden hamile kalma ihtimali var mı ki
Hayır yok binde bir ihtimal o da sana denk gelmez merak etme. Biz ne emekler veriyoruz da aylarca zor tutunuyor. O kadar da basit gelişen bir durum değil. Zaten hamile olup regl olanlar bile binde bir ihtimal. Bunların hepsinin aynanda sana denk gelmesi imkansız. Sanıyorum evli değilsin ve bu sebeple bu kadar tereddüt ettin. Daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Hayır yok binde bir ihtimal o da sana denk gelmez merak etme. Biz ne emekler veriyoruz da aylarca zor tutunuyor. O kadar da basit gelişen bir durum değil. Zaten hamile olup regl olanlar bile binde bir ihtimal. Bunların hepsinin aynanda sana denk gelmesi imkansız. Sanıyorum evli değilsin ve bu sebeple bu kadar tereddüt ettin. Daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
cevabın icin tesekkür ederim, rabbim isteyen herkese fazlasıyla versin umarım her sey gönlünüzce olur 🤍

Back
X