Regl, Dış Gebelik, Kürtaj ve Sonrası Yaşadıklarım..

Fitil kullandınız mı?
Amiinn inşallah, size de çok geçmiş olsun. Benim beyaz krem gibi akıntım var. Bekliyorum bi adet olsak da rahatlasak :)

Fitil kullandınız mı?
Amiinn inşallah, size de çok geçmiş olsun. Benim beyaz krem gibi akıntım var. Bekliyorum bi adet olsak da rahatlasak :)
Bende teşekkür ederim sağolun. Hayır doktor vermedi. Kürtaj zamanı antibiyotik, ve kanama için bir hap verdi o kadar. Kontrolde de sıkıntı yok dedi çok şükür. Aynen benimde bazen krem gibi geliyor. Kesinlikle olsak rahatlasak :)

Genelde kürtaj sonrası rahmin iyileşme sürecine destek olsun diye fitil veriyorlar, 15 gün kullandım ben de. O yüzden merak ettim :)
Doktor vermediyse vardır bi bildiği tabi:)

Genelde kürtaj sonrası rahmin iyileşme sürecine destek olsun diye fitil veriyorlar, 15 gün kullandım ben de. O yüzden merak ettim :)
Doktor vermediyse vardır bi bildiği tabi:)
Birşey daha sormak istedim deniz ya da havuza girdiniz mi acaba ? Benim ilişki gibi 3 haftalık süre vermişti doktor. Havuza girmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum hala :) Allah korusun enfeksiyon falan.

Birşey daha sormak istedim deniz ya da havuza girdiniz mi acaba ? Benim ilişki gibi 3 haftalık süre vermişti doktor. Havuza girmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum hala :) Allah korusun enfeksiyon falan.
Yok korkumdan girmedim vallahi. Havuzda kimyasal oluyor bilirsiniz, denize de işeyen işeyene En azından adet görüp normale döndükten sonra girmek istiyorum.
Bence siz de bekleyin, ki ilişkide bile canınız yanıyormuş. Muhtemelen içerisi iyileşmediğindendir.
Birazcık ertelemenizi tavsiye ederim. :)

Hahaha doğru evet bekleyelim olmadı. Teşekkürler.

Benim kanamam başladı bugün toplamda 28 gün olmustu regl mi bilemedim

Bünyeden bünyeye fark ediyor demek. :)
Ben de sizinkinin regl kanaması olduğunu düşünüyorum.

Bünyeden bünyeye fark ediyor demek. :)
Ben de sizinkinin regl kanaması olduğunu düşünüyorum.
Duruma göre yarın kanamam devam ederse ben doktora gidip hormon testi yaptırayım. Kürtajdan sonraki ilk regl daha önemlidir sanırım. 2. Olduğumda gideyim dedim yarın çok doluyum ama bir yolunu bulup gideceğim doktora.

Benden hormon testi istenmedi o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman daha iyidir.. Doktoru arayıp bi sor istersen :)

Benden hormon testi istenmedi o yüzden hiç bilmiyorum ne zaman daha iyidir.. Doktoru arayıp bi sor istersen :)
Doktor kendi demişti regl olunca gel hormon testine 2. Veya 3. Gün diye. Bide eşimle bana bazı testler verdi sağlık ocağında yaptır diye. Hala devam ediyor kanamam bu kesin regl sanırım.

Doktor kendi demişti regl olunca gel hormon testine 2. Veya 3. Gün diye. Bide eşimle bana bazı testler verdi sağlık ocağında yaptır diye. Hala devam ediyor kanamam bu kesin regl sanırım.
O zaman süper :) Çok sevindim senin için.
Doktor söylediyse bence de bi sonraki regli bekleme. Zaten bi kan alınıyor hormon testi için sadece, hızlıca biter işin :)

O zaman süper :) Çok sevindim senin için.
Doktor söylediyse bence de bi sonraki regli bekleme. Zaten bi kan alınıyor hormon testi için sadece, hızlıca biter işin :)
Evet iş kısa ama gitceğimiz hastane 3 vesait neyse sağlık olsun. Hersey bebeklerimiz için sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla insallah eşimle yarın yollardayız

Benim adetlerim normal de de düzensiz ilaçsız adet olamıyoeum o yüzden doktor verdi ama o da fayda etmedi ilaçtan 24 gün geçti hala adet olmadım siz ne zaman oldunuz
Benimde sizin aksinize 14 temmuzda 5 haftalık düşük yaptım parcalı bir şekilde beta HCG 2500 den 2 gün sonra 160 a dustu.25 de kanama başladı ve hala devam ediyor dusuklerden sonra 3 hafta kadar kanama surebilirmis bilginiz var mi

Çok geçmiş olsun. Başından geçenin aynısı benim de balıma geldi . Normal adet oldum sadece 4 gün süren reglim 9. Günü geçmişti çamur gibiydi. Şüphelendim test yaptım ve ta ta pozitif . Mutluluk, heyecan ve şok. Beta takibi yapılıyor ve değerler istenilen oransa artmıyor 88-136-162-243 . Ya dış gebelik ya da sağlıksız. Çok korkuyorum yaşayacaklarımdan umarım en kısa zamanda normal hayatıma dönerim. Benim için fobi olacak hamile kalmak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…