Kürtaj sonrası beta ne zaman düştü?

tanusuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
15
0
1
30
Merhaba arkadaşlar 11 mart'ta zorunlu kürtaj oldum. 27 mart'ta betam 63 çıktı. Böyle bir durumu yaşayan var ise ne zaman beta değeriniz sıfırlandı? Ve ne kadar süre korundunuz?
Doktor rahmimin temiz olduğunu söyledi. Beta sıfırlanınca korunmayı bırakabilirsin dedi.. Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar 11 mart'ta zorunlu kürtaj oldum. 27 mart'ta betam 63 çıktı. Böyle bir durumu yaşayan var ise ne zaman beta değeriniz sıfırlandı? Ve ne kadar süre korundunuz?
Doktor rahmimin temiz olduğunu söyledi. Beta sıfırlanınca korunmayı bırakabilirsin dedi.. Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Şimdiden teşekkürler.
Eylül ayında kürtaj oldum doktor 2 ay sonra deneyebilirsiniz dedi biz 3 ay korunduk bıraktığımız ay hamile kaldım şu an hamileyim

Eylül ayında kürtaj oldum doktor 2 ay sonra deneyebilirsiniz dedi biz 3 ay korunduk bıraktığımız ay hamile kaldım şu a
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗Çok sevindim. Kürtajdan sonra aklıma hep kötü şeyler geliyor. Böyle sevindirici haberleri duyunca mutlu oluyorum.
Peki betanız kaç günde sıfırlandı?

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗Çok sevindim. Kürtajdan sonra aklıma hep kötü şeyler geliyor. Böyle sevindirici haberleri duyunca mutlu oluyorum.
Peki betanız kaç günde sıfırlandı?
Çok teşekkür ederim ☺️ İlk öğrendiğimde beta 288di sonra hiç baktırmadım direkt doktora gittim ufak da olsa keseyi görmüştü.

Back
X