Regl bitişi yaşanan ilişki ve hamilelik belirtileri

adetten hemen sonra yumurtlama olduysa belirtiler olabilir
tek çözüm beklemek ve dua etmek canım

BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
1 yıldır eviliyiz ve 6-7 aydır bebek düşündüğümüzden korunmadık daha öncesinde de ilaçla hiç korunmadık sadece eşim dikkat ediyordu. 3 ay öncesinde kadın doğum uzmanına başvurdum, şekerimin aşırı düşük olmasından dolayı Matofin ilacı verdi doktorum bana 1000 mg lık onu günde iiki defa düzenli içiyorum, onun haricinde her ay bana klomen verdi içtim 3 ay 3 kutu ama hiç hamile kalamadım yumurta kontrolü yaptı, yumurtalarım yeterli büyüyordu ama gelin görün ki hamilelik gerçekleşmedi. klomen dışında folbiol folik asit kullandım günde 1 adet olarak bir de yanında İmom verdi hepsini kullandım ama klomen dışında hepsini düzenli kullanamadım tabiki. ama en sonunda bu ay doktora gitmedim klomende kullanmadım her ay düzenli adet görüyordum zaten 31 ağustosta adet gördüm, adet görüğümden beri sadece matofin folbiol ve İmom kullandım düzenli olarak hatta neredeyse saatli, şimdide adetime 10 gün kaldı ve sağ kasığımda acaip bi ağrı var, mide bulantılarım oluyor ara ara ama ben onu matofine bağlıyorum ondandır diyorum ama ynede aklıma bebek gelmiyor değil :) keşke Allahım benimde yüzüm gülse, bir de herkes beni rüyasında hamile görüyor falan arıyorlar nasıl seviniyorum hadi inşallah diyorum. yorumlarınızı bekliyorum. buraya ilk kez yazdım.
adetten hemen sonra yumurtlama olduysa belirtiler olabilir
tek çözüm beklemek ve dua etmek canım

daha adetine 10 gün var canım
biraz daha bekle adetine 2-3 kala test yap ,
inşallah rabbım çok bekletmez

doğru söylüyorsun canım bol bol dua ediyorum, her aklıma geldikçe , rabbim her isteyene versin hemen bekletmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…