senmişsinbi de konu açmayı bilmiyom diyosun e almış yürümüşsün baya
ADetin son gunu cok dusuk bi ihtimal diye biliyorum
Canm bi doktora gorun hamilelikle alakasi oldugunu dusunmuyorum cok gecmis olsnKızlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Sabahtan beri sağ bacağım fena uyuşuk halde oturuyorum kalkıyorun yatıyorun geçmiyo. Bacak uyuşması hamilelik belirtisi mi yoksa başka bişey mi var
Yumurtlama tarihimde hamile kaldım ben canım ogün eşimle ilişkimiz oldu belirti olarakta şiddetli baş ağrım kabızlık ve diş ağrılarım vardıYaa? ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH. Peki ya belirtiler 10gün önceden varmıydı?
Yumurtlama tarihimde hamile kaldım ben canım ogün eşimle ilişkimiz oldu belirti olarakta şiddetli baş ağrım kabızlık ve diş ağrılarım vardı
Hayır tabiki hanımlar saçmalamayın böyle bişey olsbilir mi yaBenim de iki gündür dişlerim ağrıyor buda mı hamilelik belirtisi? Bilmiyordum hiç
Hayır tabiki hanımlar saçmalamayın böyle bişey olsbilir mi ya
Dişlerim çok ağrıdı kanadı hamile olduğumu ve kalsiyum eksikliğim olduğu için böyle bir tepkime olduğu söylenildi herkes yaşadığını anlatıyor herşeyi sadece ben bilirim kafasında olan arkadaşlar olduğu için sayfada yanlış anlaşılmak çok müsait oluyor
Kızlar merhaba bu ay doktora gittim yumurtam çatlamıştı düzenli olarak ilişkiye girdik ancak herhangi bir belirtim Yok sadece karnımın altı yumurta gibi hafif şiş ve 1/2 kilo artışı oldu sizce hamile olabilir miyim? Ayrıca şunu da söylemek istiyorum bu ay enfeksiyonumda vardı ilaç verdi kullandım bitti. Sizce enjeksiyon varken olur mu?
Ben 9aydır evliyim evlendiğimden beri enfeksiyonum vardı hep. Eşimle kaç sefer denedik hamile kalamadım. Bi kaç aydır enfeksiyonum yok hamileyim sanırım belirtilerin hepsi var. Adetime de 5gün var bekliyorum sabırsızlıkla
Bekar misinizArkadaşlar merhabalar. Ben geçen ayın 22 ve 23ünde ilişkiye girdim fakat geri çekilme yöntemi kullandık. Son adetimin başlangıç tarihi 15 ağustostu. İlişkiden yaklaşık altı gün sonra sağ boşluğumda böbrek ağrısı gibi bi ağrı başladı. Boşluktan belime doğru yayılıyordu, ayağımı kaldırdıkça şiddetleniyordu. Bu ağrı 3 gün sürünce acile gittik orada bi iğne yaptılar ağrılarım geçti. Ağrılarım geçtikten yine yaklaşık 4 gün falan sonra bi gece yarısı karnımın sağ tarafında bi hareketlilik hissettim. Ayaktayken veya otururken bir şey yok ama özellikle geceleri yattığım zaman o kısımda bi gerginlik hissediyorum. Sağ kasık tarafımda da böyle sanki arada bi yumru oluyor elimi koyunca kayboluyor gibi fakat hep o sağ bölgede bi sertlik var. Karnımı içime çekiyorum, sol taraftaki kaburga kemiğim çok net fakat sağdaki sanki bir şeyden dolayı onun kadar net çıkmıyor. Bu sabah da kahvaltıdan sonra midem bulandı kustum, göğüslerimde falan bi değişiklik olmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Aranızda böyle bi belirti yaşayan var mı? Reglime yaklaşık 4-5 gün var dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Lütfen yardımcı olun, başka bi problem varsa bir an önce gidip göstermem lazım fakat gittiğimde hamilelik çıkarsa diye korkuyorum
evet bekarımBekar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?