canım hamilelik varSabah ilk idrarla yaptım böyle çktı.Ben mi yanlış görüyorum acaba
Hamilesin canımSabah ilk idrarla yaptım böyle çktı.Ben mi yanlış görüyorum acaba
Kızlar bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı ama regl ağrımda var sanki olcakmışım gibi.her ay ki ağrıdanhamileyken bu ağrılar olur mu? Bu gün regl olmam lzm akşam .çok düzenlidir reglim.
Eczanenin önündeyim alsammı bende bi test ya hep hüsran oluyor sonu sonrasilik çıkması hamileliğin başlarında olduğun için canım kesin hamilesin geçenlerde aynısı arkadasımada oldu hamilesin dedim gitti kan testi yaptırdı hamile sonuçkeşke bende silikte olsa görebilsem
Ya hamilelik olmasaydi emin ol hic cikmazdiYa çubuğun kendi çizgisi gibide geldi sonra.püfff.baya bi ağrım var umutlanamıyorum.bu gece olmassam ancak umutlanıcam
İnşallah canm bende kararsızım alıp test yapsammı bendede çok ağrı var ama gelen yok anlamadım bide ilk kez gögüslerimin uçları böyle büyüdü ve koyulaştıBende ilkkez gördüm bu ay letu içtim umarım işe yaramıştır.
Regl günün geçti mi cnm?Eczanenin önündeyim alsammı bende bi test ya hep hüsran oluyor sonu sonra
Adetin gecti mi cnmEczanenin önündeyim alsammı bende bi test ya hep hüsran oluyor sonu sonra
29 haziranda olmştum en son cnm hala olmadımAdetin gecti mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?