Regl ağrısı hamilelik belirtisi mi?

kimyaci87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
844
551
103
35
Kızlar bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı ama regl ağrımda var sanki olcakmışım gibi.her ay ki ağrıdan hamileyken bu ağrılar olur mu? Bu gün regl olmam lzm akşam .çok düzenlidir reglim.

Bende de cok agri olmustu hic ihtimal vermemistim kesin adet olacagim demistim. bence silik cizgi varsa kesin hamilesin canim kan testi yaptir.

Evet regl agrisi hamilelik belirtisi silik kirmizi cizgi var mi Allah gonlunuzdekini versin isterseniz fotosunu koyun

Bnde asiri adet agrisi vardi hatta esime adet oldum demistim snra onada surpriz oldu
Olabilir o yuzden cnm normal

Sabah ilk idrarla yaptım böyle çktı.Ben mi yanlış görüyorum acaba

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 10.053
Bende de ağrılar kasılmalar var ama gelen giden yok kızlar bende acaba mı diyorum beklicem biraz daha gelmezse test yapıcam

Ya çubuğun kendi çizgisi gibide geldi sonra.püfff.baya bi ağrım var umutlanamıyorum.bu gece olmassam ancak umutlanıcam

bende de baya regli ağrısı vardı. kan tesi yaptır, 1 saate çıkıyor sonuçlar. İstiyorsanız eğer, inşallah vardır bebiş. hayırlısı olsun. :)

silik çıkması hamileliğin başlarında olduğun için canım kesin hamilesin geçenlerde aynısı arkadasımada oldu hamilesin dedim gitti kan testi yaptırdı hamile sonuçkeşke bende silikte olsa görebilsem

silik çıkması hamileliğin başlarında olduğun için canım kesin hamilesin geçenlerde aynısı arkadasımada oldu hamilesin dedim gitti kan testi yaptırdı hamile sonuçkeşke bende silikte olsa görebilsem
Eczanenin önündeyim alsammı bende bi test ya hep hüsran oluyor sonu sonra

Ya çubuğun kendi çizgisi gibide geldi sonra.püfff.baya bi ağrım var umutlanamıyorum.bu gece olmassam ancak umutlanıcam
Ya hamilelik olmasaydi emin ol hic cikmazdi
Bnmde adete 2 gun kala yapmistim boyle silik cikmisti hayirli ugurlu olsn acile gitte kan testi yaptir bnce

Bende ilkkez gördüm bu ay letu içtim umarım işe yaramıştır.
İnşallah canm bende kararsızım alıp test yapsammı bendede çok ağrı var ama gelen yok anlamadım bide ilk kez gögüslerimin uçları böyle büyüdü ve koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…