Regl ( adet) Sancısı

1 ayın 15 günü bu ağrılarla geçiyo hadi gelmeden önceki ağrılar hafif hafif oluyo hayatımı etklemiyo onu sorun yapmıyorum ama geldikten sonra :52: iğrenç lanet ağrılar hayatımdan bezdiriyo 2 gün boyunca diğer 2 gündede lütfediyo çok ağrımıyo çok günaha girdiğimi düşünüyorum bu ağrılar yüzünden.. evlenince geçer diyenler hani geçmedi ya :36: doğum yapınca geçer sözünden teselliş arıyorum artık :37:

Evlenmeden önce kusma,baş ağrısıyla birlikte eşlik eden,çalışmama engel derece de ağrı veren..Evlendikten sonra da aynı şekilde devam eden,normal doğumdan sonra şiddeti biraz azalan her ay başıma gelen korkulu rüyam.....

benim sancım çok fazla oluyor ayrıca bulantı baş dönmesi de acaba bu normal mi yoksa farklı bir şey mi var? şekerli su iyi geliyor bu arada

biraz başları ağrısa mızıldanan erkeklerin yaşamasını istediğim ağrıdır. :ssz:

18 senedir ısrarla çektiğim ağrı hiçbir zaman sessiz sedasız beni rezil etmeden geçip giden bir regl dönemi yaşamadım.
Ya aşırı ağrıdan ayakta duramadım ya da aşırı regl olmaktan dolayı üstüm başım battı. Buna da şükür diyorum tabii olamayanları düşününce.
Herşeye rağmen hayıt otu ilacı çok iyi geldi. Öneririm hem bitkisel ilaç hem de düzenliyor. :34:

Kızlar benim sancim çok oluyor, bir de agri aşağıda baya vajinaya dogru, kasiklarinda aşağısında, neden olur sizde de bu şekilde mi

kocaman bır bardagın ıcıne kaynar suyu koyup ıcıne bır kaç karanfıl kurusu atıp ıcersenız agrı sızı kalmazz...denendı onaylandı

Back
X