Merhaba arkadaşlar üzülerek buraya 10 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu açıklamak zorunda kalıyorum.. Benim hikayeme benzer durumlari yasayan arkadaşlarin, yasadigim bu üzüntüyü yaşamamaları adina simdi bir kaç bilgilendirme yapacağım ki benim yaptığım hataları yapmasınlar..
ÖNCELİKLE eğer ki bir bebek kaybı yaşamışsanız veya geniş ailenizde bebek kaybı hikayesi olan birileri mevcutsa TROMBOFILI PANELI 5li veya 6i farketmez(GENETIK TEST) yaptırmadan ve sonucunu görmeden asla hamile kalmayinnn!!! Evet Pahalı bir test 1600lira civarlari ama aslaaaa bu aciyi yasamaya tercih etmezsiniz o parayı emin olun.. (Benim böyle bir testin varlığından hamile kaldıktan sonra haberim oldu ve testimi yaptırdım sonuç çıkıp doktora gösterene kadar bebeğimi kaybettim..)
Doktorunuzun sizin için en iyisini düşünüp planlayacagi yanilgisindan hemen uzaklasin.. Asla sizi sizden başkası daha cok düşünmez ve takip etmez.. Bir tahlil yaptiriyorsaniz sonucu çıkar çıkmaz anında gidip doktora gösterin asla sonuçlarınızı göstermek için doktorunuzun size önerdiği randevu tarihini beklemeyin...