- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.072
- 33
-
- Konu Sahibi mutlupapatyam
hem incelme hem sağlık açısından çok faydalı ama fiyatlar artık can yakıyor yafiyat biraz fazla geldi ama şehre göre değişir.
ben 2 ay önce 10 seans 1500 e gitmiştim, şuan 2.000
kesinlikle incelmede etkisi büyük,tabi diyet de olacak
kesinliklehem incelme hem sağlık açısından çok faydalı ama fiyatlar artık can yakıyor ya
aynı fikirdeyimUzun süre gidip aletini eve alasim var
Uzun süre gidip aletini eve alasim var
CokMerhaba arkadaşlar bir sağlık sorunum nedeniyle aletli pilates yapmam gerekiyor düzenli olarak gidiyorum fakat fiyatlar artık beni bezdirdi son durum 10 ders 3000 TL sizce normal mi ya da giden arkadaşlar varsa be kadara gidiyor acaba
keşke yerim olsaBen çok uzun zamandır mat pilatesi yapıyordum, bir dönem de reformer için salona gitmiştim. Yaşadığımız ilde pilates ders fiyatları burada yazılanların 2 katı neredeyse, bu nedenle eve aldım. Kaynak olarak eğer İngilizce biliyorsanız başlangıç seviyesi kaynakları bile var, fakat yine de biraz temel pilates geçmişiniz olmasını öneririm. Evde hem zaman kaybetmemek açısından çok iyi oluyor, günlük tempoda vakit bulabildiğiniz bir 40 dkyı bile ayırabilirsiniz. Bu da süreklilik sağlıyor bence. Benim alırken en büyük motivasyonum buydu. Çünkü ders saatlerine uymak, buradaki salonlar dersi yakıyor herhangi bir eksiklikte, çoğu zaman zor, bir de gitmesi gelmesi, çıkışı duşu çoğu insana külfet geldiği için "bugün gitmeyeyim boşver" oluyor benim gözlemlediğim. Eğer sporu kısa süreli değil bir yaşam biçimi olarak görüyorsanız, mutlaka eve alın. Ben çok daha önce almadığıma çok pişmanım. Estetik olarak şekillendirmesinin dışında, masa başı çalışan insanlar için çok sağlıklı, omuz boyun ağrılarım çok azaldı 2 ay sonunda.
Merhaba arkadaşlar bir sağlık sorunum nedeniyle aletli pilates yapmam gerekiyor düzenli olarak gidiyorum fakat fiyatlar artık beni bezdirdi son durum 10 ders 3000 TL sizce normal mi ya da giden arkadaşlar varsa be kadara gidiyor acaba
çok pahalı ama 25-30 filan sanırım ben de istiyorum amaUzun süre gidip aletini eve alasim var