Reflü

çok baharatlı yeme tıkabasa yeme yemeklerden sonra 7 -8 adet karanfili çiğnemeden yut yatarken dişlerini fırçala yüksek yastıkta yat ilaç kullanmana gerek kalmadan geçicek

Merhabalar acaba sabah aç karnına mi yoksa tok mu içmeliyim

Gastrenduo var. Oda çok iyi. Bende de reflü ve gastrit var. Midem yanmaz ama göğsün yanar sıkışır. Mide koruyucular veriyorlar ama uzun vadede pek sağlıklı değil. Sadece garın yanman olduğunda kullan bence. Bu illetin net bı tedavisi yok. Bir diyet uygulayacaksin. Muhtemelen senin midemi rahatsız eden bir yiyecek icicek var onu bulup hayatından çıkaracaksın. Yediğin ictigin şeylere dikkat edeceksin. Yağlı ağır şeyler az tüketmeye bak. Yemek yedikten sonra kesinlikle uzanma. Dik pozisyonda 1-2 saat otur yada ayakta dur farketmez. Hergun en az 1 saat yürüyüş ve spor yapman lazım sindirim sistemin harekete gecebilsin tembellik olusmasin diye. Bulanti içinde emedeur var. Bana iyi geliyor.

Merak ettiğim açlık hissi yapıyor mu sanki doymuyorum gibi değiik bi his bende de var reflü

Merak ettiğim açlık hissi yapıyor mu sanki doymuyorum gibi değiik bi his bende de var reflü
Yemek yedikten 2 saat sonra felan açlık hissi oluyormu böyle kazıntı gibi değişik bi his bazen iç sıkıntısı gibi değişik bişey bu reflü ya

Bende çok nadir oluyor şişkinlik 1 aydan fazla oldu spora başlayalı acaba omu açlık hissi yapıyor kafamda deli sorular
Olabilir enerji harciyorsanuz ,birde mide bozukken afedersiniz bagirsakta bozuluyor oyle bir durum varsa oda aciktirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…