- Konu Sahibi mieshafyodorova
-
Kızlar bnde bi haftdr reflü oldgmu ögrendim.midem yanmıyor ama yediklerim geri gelıp boğazımda kalıyır, dra gttim gaviscon ve mide koruyucu verdi aslinda bn normalde de kola kahve içmezdim abur cubur yemezdim neden reflü oldum anlamadm birde bnde kronik irritable barsak sendorumu var acaba ondan olabilir mi cunku üç günde bi tuvalete gidiyorum midem de yiyecekler uzun süre kalıo sanırm.bi yerde okudum reflü için diyafram solunumu kesin çözümmüş bi ayda geciriomuş bn üç gündür yapıyrm biraz farkını gördm
Bn kendimi bildim bileli kabızım ve bi haftdr da reflü olmuşum sadece yedimlerim boğazımda boğazim sürekli ful dolu bişy yesemde yemesemde ayniDiğer söylediklerinden emin değilim ama midende yemek kalmaz. Tuvalete çıkma problemi mideden değil, barsaklardan ileri gelir.
Bn kendimi bildim bileli kabızım ve bi haftdr da reflü olmuşum sadece yedimlerim boğazımda boğazim sürekli ful dolu bişy yesemde yemesemde ayni
Hayır doktora gittim göğüsün alt tarafında bi skşma baskı var dedim yedijlerim boğazıma geliyor deyince direk reflüsün dedi ilaç verdi geçmezse endoskopı ye görüncen dediKendi kendinemi teşhis koydun
Daha önce hiç mide şikaytm olmadı yanma ekşime siskinlik olmadı sadece yediğiö yemek geri gelio gırtlağima kadar sanki midem boğazımda ama dha bi hafta oldu boyle olalı acaba zamanla yemek borumu tahrıs eder mi asıtli mide içeriğiBence tekrar doktora görün istersen. .
Hayır doktora gittim göğüsün alt tarafında bi skşma baskı var dedim yedijlerim boğazıma geliyor deyince direk reflüsün dedi ilaç verdi geçmezse endoskopı ye görüncen dedi
Ewet bnde duydum doğru nefes alşnca geçiormuş. Bnde yanma ekşime olmuo sadece ne yersem sanki mideme girmio boğazda kalıo gbi teşekkür ederim acıklamalarnz içinTatlim cok gecmis olsun lutfen soyledigimi yap banada bir benzeri oldu doktora gitmeden halloldu internette okumustum Allah cc ondanrazi olsun tanimiyorum ama...diaframdan nefes al yani dogru nefes yere uzan ayakta ya da nasil rahat ediyorsan o yanmayi kesiyor bulantiya iyi gelmiyor ama yanma eksime mutlaka yap reflude organlar mideye yada mide organlara yada hepsi birbirine baski yapiyor gibi gayet bilimsel fakat benim aklima gelmeyen garip.bir aciklamsi var asit artiyor falan boyle seyler kaldi aklimda inanasi gelmiyor insanin ama geciyor denendi dogru nefes almyi ogrendigim icin hiic sikayet kalmdi (Masalllah diyin) bu kizcagiz alternatif tip denemis ilac icmis gcecici cozumler ama devam etmis ne zaman nefesi dogru almaya baslamis tamaamen gecmis yere yatmis 100 kez tekrarlamis ben oyle yapmadim nefesi ogrendim ve gecti.hemde kisa surede hemen geciyor birde dilersen sut odaa sicakliginda yanma baslayinca 2 /3 yudum ic her yanma baslayinca yap zamanla azalacak ibrahim saracoglu siylemisti bunuda
Bn kpss ye hazırlanıyorum ve son bi hafta cok stres yaptım bu şubat ataması oluck mi olmuycak mi die baya taktm kafama bide ailevi sorunlar birden bire mide ile hiç bi şikayetm yokken doktor reflüsünz dedisiskinlik gaz stres aninda ya da yemekten sonra yanma batma agza gelme oluyor ya hepsine iyi geliyor mutlaka dene cok kucuksun yasanmaz bu agrilarla istersen doktorada gorun ama dene mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?