Tatlim cok gecmis olsun lutfen soyledigimi yap banada bir benzeri oldu doktora gitmeden halloldu internette okumustum Allah cc ondanrazi olsun tanimiyorum ama...diaframdan nefes al yani dogru nefes yere uzan ayakta ya da nasil rahat ediyorsan o yanmayi kesiyor bulantiya iyi gelmiyor ama yanma eksime mutlaka yap reflude organlar mideye yada mide organlara yada hepsi birbirine baski yapiyor gibi gayet bilimsel fakat benim aklima gelmeyen garip.bir aciklamsi var asit artiyor falan boyle seyler kaldi aklimda inanasi gelmiyor insanin ama geciyor denendi dogru nefes almyi ogrendigim icin hiic sikayet kalmdi (Masalllah diyin
) bu kizcagiz alternatif tip denemis ilac icmis gcecici cozumler ama devam etmis ne zaman nefesi dogru almaya baslamis tamaamen gecmis yere yatmis 100 kez tekrarlamis ben oyle yapmadim nefesi ogrendim ve gecti.hemde kisa surede hemen geciyor birde dilersen sut odaa sicakliginda yanma baslayinca 2 /3 yudum ic her yanma baslayinca yap zamanla azalacak ibrahim saracoglu siylemisti bunuda