- 21 Nisan 2014
- 128
- 4
- Konu Sahibi alevss
Merhabalar yaklaşık 8 aydan beri yani gecen yazdan beri yutkunma zorlugum var olay şöyle başladı agzıma acı ekşi su geldi mide yanması falan sonraları ben yediklerime dikkat ettm cola kızartma vesaire mide yanması tamamen gecti ama boğazımda takılma hissi geçmedi mide fıtıtğı olunca olurmus genelde diye okudum endoskopi yaparlar diye de doktora gitmeye korkuyrm ben bogazıma o tahta seyle bile baltıramayan bir insanım yardımlarınızı beklıyorum su an kudret narı kullanyrm mide yanması yok ama sabah kalktgmda afedersnz agzıma ekşi su gelmiş oluyor bogazımda takılma hissi yasayanlar ve geçirenler yardımcı olursa sevinirim.
merhaba ben de sizin durumunuzdayım.3 ay önce başladı bende.mide bulantısı,ağrısı ile uyandım bir gece ve birkaç gün devam edince dahiliye uzmanına gittim.reflü olduğunu söyleyip nexium ve gaviscon verdi.ilaçlardan biir iki gün sonra midem artık iyiydi ama üçüncü güün birden boğazımda bir tıkanma gibi takılma gibi birşey oluştu ve halen de devam ediyor.kbb uzmanına iki defa gittim,reflüden diyorlar..çok rahatsız edici,çok defa ağladım bile verdiği rahatsızlıktan dolayı..zaten hemen sonrasında hamile kaldım ve ilaçta alamıyorum.midem yanıyosa boğazımdaki o yumru yok oluyor,midem rahatsa o yumru gelip oturuyor.peki sizde çarpıntı var mı?