Reflü hastası hamile kalabilir mi?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
selam arkadaşlar benim aklıma takılan bir konu var. ben ileri derece reflü hastasıyım. hamile kalmak istiyorum anne olmak istiyorum ancak reflüm olduğu için hamilelikten korkuyorum çünkü reflü hamilelikte daha da artarmış. sizce bu durum hayati bir tehlike yaratır mı? hem bebeğim hem de benim için?

bende de reflü var 10 haftalıkta hamileyim. öyle her gün çıkarmalarım yok her zamanki gibi aynı arasıra çıkartmak, midemde yanma v.s. normalde nasılsa şimdide öyleyim yani. bu kadar evhamlı olmamalısın reflünün azmaması için domates salça tüketmemeye çalışıyorum midemi çok doldurmuyorum bunları normaldede yapıyoruz zaten

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. şimdi gerçekten çok rahatladım. çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor. çok evhamlısın diyor. işte napim ben de böyleyim ama korkuyorum internette bazen araştırıyorum reflü hakkında öyle şeyler yazıyorlar ki aklım gidiyor korkudan.

internette yazan herşeye de inanmamalısın. bazıları yasak olan şeyleri yemeye devam ediyor oda reflüyü daha ileri seviyeye taşıyor. ben ilacı bile bıraktım şu anda. kızartma yapmıyorum çok nadir ondada az yiyorum. ilk başlarda günde 2 tane ilaç alıyordum yediklerime dikkat ederek günde 1 ilaca dşürdüm sonra arada sırada midem ağrıdıkça felan şimdide hiç ilaç kullanmıyorum atlattım mı hayır ama yediklerime dikkat ettiğim sürece iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…